Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 28 mai 2021. Fecioarele își inhibă sentimentele

Horoscopul zilei de 28 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară au tendința de a-și inhiba sentimentele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi în care accentul cade pe zona socio-profesională. Pentru unii este vorba de aspirații în carieră care trebuie atinse și pentru care se luptă, gândesc, analizează variante de atingere a strategiilor, iar pentru alții este vorba de foarte multă responsabilitate vizavi de tot ce vine din zona profesiei.

Horoscop Taur

Taurii pot avea tendința de a respinge ideile noi, propunerile celorlalți de a face ceva ce-i ajută în progresul individual sau profesional. Este o zi în care sunt destul de inflexibili, în tot ce ține de latura spirituală, de principii și convingeri. Au idealuri înalte, le trec multe gânduri prin minte, mai ales financiare, dar sunt încă indeciși care este cea mai bună direcție de a ajunge la rezultatul dorit.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se frământă din cauza unui context financiar care poate avea legătură cu un bun material, cu un credit, cu o datorie pe care o au de returnat sau, în alte cazuri, poate fi vorba de un proces, partaj, litigiu. Momentan nu sunt foarte deciși sau nu văd rezolvarea cea mai bună, însă va fi timp pentru aceste analize în viitor și vor avea o altă perspectivă, deci nu este motiv de teamă că nu vor rezolva situația în care se află.

Horoscop Rac

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor și poate aduce Racilor momente de tensiune în interacțiunile cu cei din jur. Nativilor le va fi dificil să ajungă pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață, cu partenerii profesionali și pot avea senzația că sunt mințiți, că li se ascunde ceva, pot fi mai neîncrezători. Profesional, pare că trag într-o altă direcție decât cei cu care colaborează.

Horoscop Leu

Leii nu se simt în apele lor și singura bucurie pare a fi faptul că este vineri și urmează weekend. La locul de muncă atmosfera li se poate părea încordată, sarcinile greu de dus la capăt, uneori inutile, nu au chef și sunt destul de obosiți. Horoscopul de azi le cere mai multă odihnă și atenție la activitățile întreprinse pentru că se pot lovi sau se pot alege cu dureri osoase, articulare, rigiditate musculară, din varii motive.

Horoscop Fecioară

Deși Luna traversează sectorul iubirii astăzi, Fecioarele nu simt nevoia de exteriorizare, de exprimare directă a sentimentelor. Oricum nu este o caracteristică a nativilor asta, ci mai degrabă iubirea și-o manifestă prin gesturi, însă acum resimt o stare de rigiditate emoțională și sunt foarte atenți la ceea ce spun, la ceea ce fac din punct de vedere sentimental și la ceea ce simt în sine. Posibil ca această sobrietate să o manifeste și în relațiile cu copiii, dacă sunt părinți.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul Lunii prin sectorul familiei și al locuinței, însă este destul de incomod din punct de vedere emoțional. Nativii pot avea parte de tensiunii cu părinții, divergențe de opinii, inclusiv cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor și, în plus, pot apărea fel și fel de situații care să-i nemulțumească și să-i irite vizavi de locuință, care să le dea programul peste cap.

Horoscop Scorpion

Scorpionii care au de negociat contracte pot profita de ziua de astăzi pentru că le este favorabilă. Pe de altă parte, nativii sunt foarte atenți și responsabili cu ceea ce spun, chiar ușor rigizi în comunicare față de stilul ultimei perioade. Horoscopul zilei susține nativii care dau examene, au interviuri sau ședințe pentru că pot fi destul de convingători.

Horoscop Săgetător

Luna traversează astăzi sectorul financiar și pentru Săgetători este un aspect favorabil deoarece îi responsabilizează foarte mult cu privire la cheltuielile lor, la modul în care-și administrează bugetul. Este o zi bună să privească cu maturitate și seriozitate, poate chiar din altă perspectivă, modul în care-și câștigă banii. Posibil ca unii nativi să simtă niște limitări, blocaje financiare.

Horoscop Capricorn

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Capricornii se vor simți bine, vor fi temperați în manifestări, serioși și responsabili cu ceea ce au în plan. Nu este o noutate că acesta le este stilul, însă acum va fi mult amplificat spre interior, de aceea nu este exclus ca unii nativi să devină mai rigizi, mai reci și să-și controleze mai mult emoțiile, să-și impună chiar să se modereze.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii nu ar trebui să facă astăzi niciun fel de exces pentru că îl pot simți mult intensificat. Nativii se pot simți mai obosiți decât de obicei, pot fi mai irascibili, așa că durerile de cap nu sunt excluse, dar nici insomniile. S-ar putea să se macine mai mult în legătură cu situații mai vechi sau să se preocupe de starea de sănătate a cuiva drag. Horoscopul de azi le cere să aibă grijă și de propria lor sănătate și să se odihnească mai mult.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să refuze niște invitații sosite din partea prietenilor și să nu aibă chef de ieșit. Oricum, nu vor arăta ceea ce simt și nu vor spune ceea ce gândesc, ci cel mai probabil se vor eschiva cu clasă. Nativii ar putea întâmpina unele neplăceri din partea asociaților sau ar putea simți că un proiect în care sunt implicați stagnează, însă va fi mai degrabă un moment frustrant decât unul al găsirii rezolvărilor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *