Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cu se ocupă acum Denis Ștefan, actorul care l-a interpretat pe Medalion, în „Inimă de țigan”

Denis Ștefan, în vârstă de 44 de ani, a devenit cunoscut în urmă cu ceva ani, după ce l-a interpretat pe Medalion Codruț Fieraru, în telenovela  „Inimă de țigan”. Acum, actorul se pregătește să devină din nou tată și a dezvăluit în ce proiecte este implicat. Acesta va juca în curând, alături de actrița Maia Morgenstern.

„Mai avem de făcut niște filmări, completări, pentru un film despre viața lui Mihai Viteazul, în care joacă Maia Morgestern, e mama lui, iar eu interpretez rolul domnitorului.

Aștept niște răspunsuri de la niște case de producție și am destulă activitate cu caii din herghelie. Am și colaborări pe Instagram cu vinurile, fac publicitate.

Îl interpretez pe Mihai Viteazul când avea vârstă mea, 45 de ani. Un film despre cum și unde s-a născut, am filmat în Vâlcea foarte mult, am filmat cu Maia, care este mama mea în film”, a povestit Denis Ștefan pentru Click.

„Cât despre alte oferte în seriale sau telenovele, nu depinde de mine. Eu, dacă mi se scrie ceva, răspund prezent, dar aici depinde de producători, de regizori.

View this post on Instagram

A post shared by @mihaiviteazulloculnasteriimele

Între timp mai avem ce filma, ca să zic așa, nu aștept pe nimeni. Important pentru actor e să joace, ce joacă e la un moment dat mai puțin important, totul e să joace constant. Pentru că rolurile mari sau mici toate sunt o experiență bună pentru orice actor și folositoare, ca să nu-și iasă din mână”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

Filmul „Sabina – Tortured for Christ, the Nazi Years” va avea premiera ape 8 noiembrie. În film mai joacă Adrian Titieni, Valentin Teodosiu și Șerban Pavlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *