Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Stela Enache face mărturisiri emoționante la emisiunea lui Fuego (PUBLICITATE)

Există artiști pentru care timpul se pare că a stat în loc. Este și cazul minunatei Stela Enache, vocea anilor de liceu, care la cei 71 de ani ai săi arată fenomenal. Artista este un simbol al eleganței și are nenumărate povești. Mai mult, aceasta împlinește 50 de ani de carieră pe care îi va celebra în emisiunea lui Fuego – “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, la TVR 2, duminica aceasta, de la ora 15.00.

Va fi o gală cu multă muzică, cu emoții, cu rememori aparte, cu imagini de aur din arhiva televiziunii, cu multe noutăți, un adevărat spectacol de televiziune, care va avea și ritm, dar și senzualitate, autenticitate, lacrimi și legende.

Stela Enache ne va purta în lumea celor mai celebre melodii ale sale. Aceasta va schimba trei ținute spectaculoase, va povesti despre începuturile ei, despre iubirea de nezdruncinat alături de Florin Bogardo, despre cum a trecut peste dispariția acestuia, dar și despre ce înseamnă acești 50 de ani de activitate pentru ea. Va avea parte de surprize, pregătind de asemenea, alături de baletul condus de Florin Mariș, mai multe momente speciale și un duet cu Paul Surugiu.

Îi vom cunoaște și pe copiii celebrului cuplu Bogardo, care au mesaje speciale pentru mama lor. De asemenea, vom asculta și poate cel mai iubit cântec românesc, compus de Florin Bogardo – TU EȘTI PRIMĂVARA MEA – adus de invitatul special Radu Palaniță, câștigătorul concursului Românii au talent 2020, un mecanic cu o voce aparte, cu un glas puternic și sensibilitate.

Tot duminică va fi celebrată și Sofia Vicoveanca, la împlinirea celor 62 de ani de carieră. Formidabila Sofia Vicoveanca, care este un model al eleganței și al demnității, ne va uimi cu vivacitatea și înțelepciunea sa. Ne poartă în lumea pieselor sale celebre, ne va prezenta două costume vechi, de peste 100 de ani, ne va spune ce înseamnă cântecul în viața sa și alături de Paul Surugiu, va lăcrima, într-un moment emoționant în care va recita chiar versuri scrise de ea. Mai mult, artista ne aduce și câteva din cele mai recente cântece ale sale, realizate chiar în pandemie și incluse pe albumul care tocmai s-a lansat. Îi vor fi alături și membri Ansamblului Popular Doinița din București.

Cu un moment de senzație, special pentru doamna Vicoveanca, va fi prezent și Mihai Teacă, vocea specială care uimește de fiecare dată, câștigătorul concursului TVR Vedeta Populară și poate unul dintre cei mai buni tineri ai noii generații de folclor, care ne va purta și-n lumea cântecului popular, dar și în cea a operei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *