Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”, își mai dorește un copil. Ce diferență de vârstă este între el și soția lui

Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”, a fost invitat zilele trecute la podcast-ul lui Mihai Bobonete, cel care îi este și naș de cununie. Actorul în vârstă de 40 de ani a mărturisit, printre altele, că își mai dorește un copil. El și Ana Maria mai au un băiețel, pe Alexandru.

În cadrul interviului, pe lângă poveștile pe care le-a avut în adolescență, Mihai Rait a recunoscut că dorința lui cea mai mare este să devină din nou tată.

Actorul și Ana Maria s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiețel. Bobonete a glumit pe seama faptului că între Mihai Rait și soția sa este o diferență de 14 ani și și-a întrebat colegul cum crede că va fi când el va avea 60 de ani.

„Asta voiam să zic. Eu îmi mai doresc un copil. Să știi că
eu la 60 de ani o să arăt foarte bine”, a afirmat Mihai Rait.

Cum și-a cunoscut soția

Actorul și-a cunoscut soția la unul dintre spectacolele sale. „Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy.

Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.”, povestea acum ceva vreme Mihai Rait.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *