Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gabi Bădălău s-a echipat cu „kit” complet de barosan

Cu un adevărat „kit” de barosan s-a echipat Gabi Bădălău la scurt timp după ce Alex Bodi a „atacat”, disperat de data aceasta, la Bianca Drăgușanu. Noul iubit al divei – pentru care musculosul a făcut, după toate aparențele, o obsesie – a scos la bătaie arsenalul greu: bolid, ceas, ochelari. Și a ieșit la plimbare alături de Bianca, nimeni alta decât iubita care ar urma să îi devină soție în august! CANCAN.RO are detaliile și imaginile, în exclusivitate.

Doar o zi trecuse de când Alex Bodi tăbăra peste Bianca Drăgușanu, într-un salon de unghii unde diva își făcuse programare, și cerea, aproape în genunchi, împăcarea. Fosta lui soție i-a dat cu flit și a rămas fermă: îl iubește pe Gabi Bădălău, bărbatul care i-a furat inima fix când avea cea mai mare nevoie să fie mângâiată. Iar Gabi nu a rămas insensibil la tentativa lui Alex Bodi, așa că a scos arsenalul greu la bătaie. (CITEȘTE ȘI: CUM O “HĂRȚUIEȘTE” ALEX BODI PE BIANCA DRĂGUȘANU: “ÎI SPUNE CĂ NU POATE SĂ TRĂIASCĂ FĂRĂ EA” + CUM I-A “PLANTAT” ÎN DORMITOR 1.001 TRANDAFIRI)

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău așteaptă ca angajatul de la pompă să facă plinul

Gabi Bădălău a ”contraatacat” cu tot arsenalul

S-a întâmplat în cursul zilei de marți, atunci când Gabi Bădălău a apărut cu un Brabus de 200.000 de euro. A ”ridicat-o” pe Bianca de la ea de acasă și a călcat pedala prețiosului bolid, ca să scape de paparazzii CANCAN.RO. Doar că, în scurtă vreme, Gabi a rămas fără benzină. Așa că a oprit pentru a alimenta. A tras la prima benzinărie și a așteptat, liniștit, alături de Bianca. Băiatul de la pompă și-a făcut, cât ai pocni din degete, datoria. Timp în care Gabi și-a etalat și tot arsenalul din dotare. (NU RATA: CE GEST A FĂCUT GABI BĂDĂLĂU DUPĂ CE A AFLAT CĂ BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI S-AU ÎNTÂLNIT ÎN ORAȘ)

Gabi Bădălău și-a etalat tot arsenalul, bolid, ceas, ochelari! Și o femeie frumoasă în dreapta lui

A ridicat brațul și l-a proptit în geamul portierei, în timp ce butona telefonul. Iar la încheietură a apărut bijuteria de ceas Audemars Piguet Royal Oak Chronograph, al cărei preț este de-a dreptul amețitor: 100.000 de euro! Adică fix jumătate din cât a costat bolidul. Iar ”parada” nu avea să se încheie! Ochelarii fumurii de soare nu-s nici ei luați din ”talcioc”: nu mai puțin de 1.000 de euro este prețul mărcii DITA Mach Five. Prezentarea se încheiase atunci când rezervorul s-a umplut, iar Gabi a dat ”bice” cailor-putere. Cu mândra lui Bianca alături, femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil și căreia ar vrea să-i pună inelul pe deget. În august ar fi nunta, dacă totul va decurge perfect. Inițial, cei doi stabiliseră ca evenimentul să aibă loc pe 15 iunie, dar Gabi nu a rezolvat problema divorțului de Claudia Pătrășcanu.

Alex Bodi a dat buzna peste Bianca și i-a cerut împăcarea. Apoi s-a agățat de portieră și s-a lăsat târât

CANCAN.RO vă prezenta, în urmă cu câteva zile, imagini unice de la incredibilul episod care i-a avut ca protagoniști pe Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Episod care nu avea să-l lase impasibil pe Gabi Bădălău, de altfel, acesta fiind momentul când iubitul Biancău a scos la bătaie „kit”-ul de barosan.

Alex Bodi a făcut, luni, un adevărat circ la salon, în tentativa de a intra în grațiile fostei soții, Bianca Drăgușanu

Atunci, Alex a sunat la salon, a vorbit cu Bianca, dar fosta lui soție nu a vrut nicio întâlnire, pe care, disperat, musculosul o propunea. S-a trezit cu el la salon, iar acolo a ieșit o adevărată scenă. La care a asistat, întâmplător, și Andreea Tonciu. Alex s-a năpustit asupra Biancăi și a încercat, din răsputeri, să se împace cu ea. I-a cerut să renunțe la nunta cu Bădălău, apoi a fugit după mașină, s-a agățat de portieră, dar Biancăi nu i-a păsat și l-a târât pe șosea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *