Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Decizia radicală luată de Gabriela Prisăcariu, după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil. Ce a făcut blondina

A trecut aproape o săptămână de când Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit soț și soție. La numai câteva zile de la marele eveniment, soția prezentatorului din Antena 1 a luat o decizie radicală.

Gabriela Prisăcariu a luat o decizie radicală, după ce a devenit soția lui Dani Oțil. Blondina și-a schimbat numele de pe Instagram, astfel că acum este Gabriela Prisăcariu Oțil, pesemne că și-a păstrat și numele ei de familie, chiar dacă l-a luat pe cel al lui Dani.

Dani Oțil s-a certat cu mama lui, chiar în ziua nunții sale

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cel mai important ”Da!” din viața lor. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 15 mai, iar recent, prezentatorul TV a făcut dezvăluiri neștiute de la nunta sa.

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” i-a dat iubitei sale, fostă participantă la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, cu care a avut și încă are o relație foarte discretă, departe de lumina reflectoarelor, inelul mult-așteptat.

În cadrul ediției de miercuri a emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil le-a dezvăluit telespectatorilor noi amănunte neștiute de la nunta sa cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul TV s-a certat cu mama lui, chiar în ziua marelui eveniment. Se pare că meniul de la nuntă nu a fost întocmai pe placul mamei lui Dani Oțil. Și asta pentru că pe masa invitaților nu s-au aflat tradiționalele sarmale, ”prezente” de obicei la un astfel de eveniment. Motiv pentru care prezentatorul TV a fost ”urecheat” de mama sa.

”M-a certat maica-mea ca nu am avut sarmale la nuntă. Păi cine putea să mai facă sarmale sâmbăta, cine să le mai împăturească?”, a dezvăluit zilele trecute Dani Oțil.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *