Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este iubita lui Ianis Hagi și din ce familie înstărită provine

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, și familia ei. Tânăra locuiește în Constanța și este de origine aromână, la fel ca și partenerul ei. Tatăl frumoasei brunete are afaceri profitabile în domeniul agricol și pe piața construcțiilor, iar în 2019 a luat parte la organizarea celui mai tare botez, în stațiunea Mamaia, prezentat de Cătălin Măruță. Urmează fotografii și informații în premieră.

De-a lungul timpului, Ianis Hagi a preferat să fie discret cu viața personală. Totuși, recent, a dezvăluit că o duce bine pe plan sentimental, iar totul i se datorează Elenei Tănase, o tânără din Constanța, cu care are o relație de mai mulți ani. Chiar și în aceste condiții, tânăra nu s-a mutat în Scoția (Ianis Hagi este legitimat la Glasgow Rangers) deoarece așteaptă să își termine studiile. Îl vizitează, însă, de fiecare dată când are ocazia.

Tatăl iubitei lui Ianis Hagi, un potent om de afaceri

Părinții cuplului ar fi de acord cu relația. Dacă familia din care provine Ianis nu mai are nevoie de nicio prezentare, trebuie precizat că și cea a Elenei este una înstărită. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl tinerei care l-a cucerit pe fotbalist, este un potent om de afaceri din Constanța, cu business-uri în agricultură și construcții. Mama frumoasei brunete se numește Liliana Tănase și este foarte apropiată de fiica ei.

Elena și părinții ei, alături de copil, la botezul din 2019

Au luat parte la botezul anului

Dimci Tănase este fratele Elenei, iar, în 2019, el și partenera lui, pe scurt familia, au avut cel mai tare botez, în stațiunea Mamaia, la Ego. Evenimentul, la care a luat parte inclusiv Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis, a fost prezentat de Cătălin Măruță, de la PRO TV. Invitații au fost numai unul și unul, iar imaginile sunt dovada de netăgăduit că melodiile aromâne au reprezentat baza petrecerii de lux.

(VEZI AICI: FIUL LUI HAGI NU S-A PUTUT ABŢINE ŞI… CUM L-A ÎNNEBUNIT O ”VIESPE” TOPLESS PE FOTBALISTUL FIORENTINEI)

Familie înstărită

Mai este de precizat că Gigica Apostol, socrul lui Dimciu-Palavoti Tănase, este patronul uneia dintre cele mai mari ferme din România, Tolil Company SRL. Inclusiv el a luat parte la botezul mai sus amintit, unde a fost prezent alături de soție și fiu. Ca o concluzie, familia iubitei lui Ianis este una înstărită, lucru care îl face pe fotbalist să nu aibă suspiciuni că ar exista vreun interes la mijloc și că, de fapt, banii ar fi contat pentru Elena atunci când s-a cuplat cu Ianis.

Familiile Tănase și Gigica, reunite

(NU RATA: IANIS N-A AVUT OCHI PENTRU FETE. PUŞTIUL LUI GICĂ HAGI S-A ”COMBINAT” CU UN COLEG LA PLAJĂ!)

Ianis și Elena, plimbare romantică în parcul Herăstrău

În prezent, fotbalistul legitimat la Glasgow Rangers, unde are un salariu anual de 1,1 milioane de euro, se află în vacanță, la București. Zilele trecute, Prosport i-a întâlnit pe Ianis și Elena în parcul Herăstrău, la o plimbare romantică. Cuplul s-a bucurat de vremea foarte bună și s-a relaxat cum a știut mai bine. Pentru câteva clipe, internaționalul român, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, a uitat de fotbal și de tensiune, iubita lui având prioritate.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi la Digisport.

Ianis și Elena, plimbare romantică prin parcul Herăstrău

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *