Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cabral, primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil. „Fiecare cu damblaua lui”

Cabral, în vârstă de 43 de ani și Andreea Ibacka, în vârstă de 35 de ani, vor deveni din nou părinți în toamna anului acesta. Perechea mai are împreună o fiică, Namiko, născută la sfârșitul anului 2018. Realizatorul TV a făcut primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil.

„Am primit vestea la o terasă, în timp ce încercam să hrănesc copilul nr. 2. (…) Eram în mijlocul terasei și mi-a zis: «Am făcut testul!». Zic: «Da, ok, bine».

Apoi ea: «Au ieșit toate liniile. E bingo-bingo-bingo». Îți vine să urli atunci, dar speriam oamenii ăia. A fost foarte intens momentul și cred că o să ne rămână peste ani și ani”, a spus Cabral la Vorbește lumea.

„Nu am aflat sexul copilului încă, pentru că nu ne-a interesat această problemă. Bine că e sănătos, e în parametri. (…) Fiecare cu damblaua lui. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat, nu o să ne țină răbdarea asta. Sănătos să fie.

Eu sunt obișnuit cu fete. Aia mare e bine, asta mică e bine, să vedem ce o să urmeze. Cum să zic, mi-e mai ușor să fie tot fată. Toată lumea zice: «Sigur vrei băiat!». Nu contează, că nu e de la mine. Ce-o fi să fie, să fie. Până la urmă, ți-e puțin teamă de necunoscut. Văd și eu în parc cum sunt băieții.

 (…) Nami este nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine bebe să se joace.

Namiko a fost [poreclită] «fetița» și «Petunia» și ăsta este «Taz», că face urât, așa i se zice, «Taz», o fi «Taza» sau «Tazu», vedem. Mi s-a raportat că acolo înăuntru face scandal”, a mai dezvăluit prezentatorul TV. Andreea va naște la sfârșitul lunii septembrie a anului acesta.

Cabral și Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare

Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, 18 ani, din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran, 52 de ani.

Cabral și Andreea s-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. Cei doi vor aniversa 10 ani de mariaj anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *