Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigitte Pastramă, lovită de ghinion din toate părțile! Bruneta își caută cu disperare menajeră, după ce nimeni nu i-a fost pe plac

Brigitte pare să nu traverseze cea mai bună perioadă din viața ei. Bruneta s-a despărțit din nou de Florin Pastramă și, colac peste pupăză, a rămas și fără menajeră.

După ce a rămas fără menajeră, Brigitte Pastramă s-a decis să ia atitudine și a apelat imediat la o firmă de recrutare. Din păcate, bruneta nu a avut succes, așa că acum speră că, în cele din urmă, va găsi persoana potrivită care să o ajute să întrețină casa de lux în care locuiește.

De-a lungul timpului, Brigitte a recunoscut că a avut nici mai mult, nici mai puțin de 8 menajere filipineze, însă niciuna nu i-a intrat la suflet, așa că a ajuns din nou să fie singură, cu toate treburile casnice.

Nici ultima menajeră care i-a călcat pragul casei nu i-a fost pe plac, așa că bruneta a luat măsuri, dar, momentan, fără niciun rezultat.

Ce se întâmplă între Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a ajuns la capătul răbdării! Bruneta a izbucnit în lacrimi când a venit vorba de căsnicia ei. Din câte se pare, lucrurile nu sunt deloc bune între ei și orice ar face relația se îndreaptă spre același deznodământ.

Când credea că toate lucrurile intră ușor, ușor pe făgașul normal, Brigitte și-a dat seama că lucrurile nu sunt deloc așa. Florin Pastramă este în continuare plecat de acasă, lucrurile între ei nu stau deloc bine și, mai mult decât atât, mama acestuia are probleme grave de sănătate. În acest context, Brigitte pare să fi ajuns la capătul puterii și nu știe dacă mai e ceva de făcut pentru a-și salva căsnicia.

„În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi.

Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea”, a declarat, printre lacrimi, Brigitte Sfăt, la Antena Stars.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *