Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Iulia Vântur a venit în România. Ce planuri are vedeta

Iulia Vântur e în România de câteva săptămâni. Vedeta și-a lăsat iubitul în India, pe Salman Khan, și a revenit în țara natală. Iată ce face vedeta aici, dar și ce planuri are pentru viitorul apropiat. E vorba de cariera ei!

Iulia Vântur a venit în România chiar de Paște, după o lungă perioadă de absență. Nu a mai putut călători din cauza restricțiilor, dar a fost și foarte ocupată cu cariera sa de la Bollywood. S-a bucurat acum să își vadă părinții și locurile natale.

„De câteva luni ne făceam planuri să ne vedem, însă de fiecare dată mai apărea o restricție. Acum însă a fost momentul perfect. Am ajuns acasă în seara de Înviere, cum nu se putea mai bine. Îmi era dor să petrec Paștele acasă, cu familia. Pentru mine este foarte specială noaptea în care mergem la biserică și luăm lumină. Mă bucur mult că am reușit să fiu aici de Paște.”, a spus vedeta pentru click.ro.

Totodată, vedeta a mai afirmat și care e motivul pentru care a revenit. Pe de-o parte a fost dorul de părinți, pe de altă parte avea de rezolvat o serie de chestiuni administrative care nu mai suportau amânare.

Va reveni în India imediat ce va pune la punct totul.

„Până când îmi pun la punct tot ce mi-am planificat, am ceva treburi administrative de rezolvat.”, a mai zis aceasta.

Iulia Vântur are planuri mari în viața profesională

Vedeta a cucerit publicul din India cu vocea ei, are milioane de vizualizări la melodiile lansate așa că nu se oprește, continuă cu proiectele la Bollywood.

„Urmează un alt film, diverse cântece pe care trebuie să le înregistrez, sunt nerăbdătoare să continui filmările în India pentru un format nou pentru OTT, la care am muncit destul de mult deja. Și sper să revenim pe scenă, cât mai curând, să ne întâlnim din nou cu publicul în concerte live.”, a mai spus ea pentru sursa menționată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *