Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Mă sperie. A făcut asta fără să știu”

Favoritul publicului din tabăra războinicilor de la Survivor, Albert Oprea, s-a apropiat foarte mult de Maria Chițu, încă de la venirea ei în competiție, fapt care i-a făcut pe colegii lor de echipă să creadă că între ei există o relație romantică.

Dar, întâmplările din ultimul episod al show-ului, scot la iveală un amănunt la care nimeni nu se aștepta. Deși Albert pare complet amorezat, Maria nu îi împarte sentimentele.

Cei doi au fost surprinşi recent, în ipostaze apropiate, în timpul nopţii. Este cunoscut deja faptul că dorm împreună, însă gestul pe care Albert l-a făcut în urmă cu câteva zile a reuşit să o sperie Maria.

Citește și : Maria și Albert de la Războinici, surprinși într-un moment intim la Survivor. Ce s-a văzut pe camere. FOTO

Concret, Albert a sărutat-o pe Maria în timp ce ea dormea, iar tânăra a avut o reacție cât se poate de dură.

„Probabil adormisem și nici nu vreau să-mi imaginez că a făcut asta fără ca eu să știu, să mă pupe în somn. Chestia asta mă sperie un pic. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.

Nu aș vrea să mai dorm alături de el, mi-aș distanța patul de el, pentru că este ciudat să știi că nu ai făcut un lucru și să apară altceva”, a declarat Maria Chițu, la Kanal D. 

Reacția lui Albert

Deși colega lui s-a cam sperit, Albert a avut o reacție calmă la vorbele colegei sale de echipă.  „Știu că avea ochii închiși. O fi dormit, nu o fi dormit, eu am pupat-o. Ce era să fac, dacă așa mi-a venit?

Deocamdată nu vreau să fie nimic între noi, pentru că simt că suntem pe o pantă ascendentă ca echipă și nu vreau să afecteze cumva treaba asta, să nu ne luăm gândul. E o fată inteligentă, e o fată drăguță, de ce nu? Se poate întâmpla!”, a spus Albert Oprea despre o eventuală relație cu Maria Chițu.

Nu rata: Dezvăluiri despre legătura dintre Maria și Albert: „Poate mergem și la nuntă”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *