Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 26 mai 2021. Lună Plină și Eclipsă Totală de Lună în Săgetător

Horoscopul zilei de 26 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător au parte de o Lună Plină și o Eclipsă Totală de Lună în zodia lor.

Astăzi are loc o Lună Plină, eveniment însoțit de o Eclipsă Totală de Lună în Săgetător care poate aduce schimbări importante în viața noastră. Orice Lună Plină aduce încheierea unui capitol în viața noastră, iar atunci când avem parte de eclipse pot apărea răsturnări de situație, evenimente neprevăzute. Luna Plină din Săgetător este o Super Lună, adică fiind aproape de pământ se poate vedea la dimensiuni impresionante. Este cea mai mare lună plină a anului 2021, denumită și Luna Sângerie, grație culorii sale.

Citește și: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Eclipsa de Lună din Săgetător nu este vizibilă din România, însă efectele sale sunt resimțite pe tot globul. Este un moment karmic, dat fiind că implică Axa Destinului din Gemeni-Săgetător și este menită să ne repună pe sensul vieții, pe direcția de evoluție. Această Eclipsă Totală de Lună ne cere în primul rând să ne detașăm de principii și convingeri de viață învechite, de prejudecăți și de tot ceea ce ne ține pe loc, fie că sunt relații, un loc de muncă, credințe, speranțe. Este foarte probabil să iasă la suprafață secrete acum, să aflăm informații care să ne schimbe viața. Este important să avem grijă la deplasări și să căutăm adevărul în noi, bazându-ne pe intuiție, nicidecum să nu credem în falși profeți.

Luna Plină și Eclipsa Totală de Lună din Săgetător vor fi resimțite pe o perioadă de jumătate de an de aici înainte, în mod deosebit până pe 10 iunie, atunci când va avea loc Eclipsa de Soare în Gemeni. Cel mai puternic va impacta pe cei care sunt născuți în Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, în special în prima parte a perioadei, sau de cei care au ascendentul sau alte planete importante din astrograma natală în aceste semne.

Sfat! Persoanele care își cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să-și schimbe niște convingeri de viață, să lase în spate niște principii și mentalități învechite, să se desprindă de prejudecăți și de tot ceea ce le inhibă evoluția, de frici și angoase care nu le permit nativilor să progreseze. Nu este o zi bună pentru decizii importante sau negocieri, iar horoscopul de azi le cere mai multă grijă la deplasări și la surmenajul psihic. Sunt nativi care acum sunt forțați de destin să-și pună în practică o diplomă obținută sau să facă un pas spre a învăța ceva care-i ajută în evoluție.

Horoscop Taur

Taurii au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună în sectorul financiar, însă vizată este și relația cu partenerul de viață din punct de vedere intim sau viața sexuală, în ansamblu. Sunt nativi care pun punct unei aventuri, unei relații toxice și nativi care scapă de frici, inhibiții și angoase. Totodată, sunt Tauri care-și schimbă raportarea la bunurile materiale, la modul în care se folosesc de resursele lor sau de ale altora pentru a câștiga bani. Pot avea conștientizări despre ce trebuie să facă pentru a nu mai pierde timp, bani, energie în direcții greșite. Nu este o zi favorabilă pentru a discuta pe teme salariale și nici nu ar trebui să dea mare crezare promisiunilor care vin din partea prietenilor sau asociaților. În schimb, poate apărea o ofertă profesională.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt direct impactați de această Luna Plină însoțită de Eclipsă de Lună, dat fiind că Soarele se află în semnul lor și în opoziție cu Luna din Săgetător. Astfel, sunt nativi care văd dintr-o altă perspectivă relația în care se află și pot alege să o încheie. De asemenea, pot pune punct unui contract care nu-i pune în lumină, pot rupe o colaborare, însă s-ar putea ca asupra acestor decizii să revină și să nu fie definitive sau să fie mânați acum de acest context și în viitor să se producă separarea. Vizați direct sunt cei care sunt născuți în prima decadă a zodiei Gemeni sau au ascendent aici. Pentru ceilalți poate fi vorba de o impunere forțată de a se supune unor condiții din partea altora, poate unui contract. Pentru că în această perioadă nativilor le pasă foarte mult de imaginea pe care o afișează lumii, de cum se prezintă în fața celorlalți, horoscopul de azi le cere să aibă mai multă grijă la tot ce ține de acest aspect și de funcția lor, de responsabilitățile profesionale pe care le au.

Horoscop Rac

Racii pot fi mai vulnerabili în aceste zile, nu doar pentru că Luna este guvernatoarea lor, ci și pentru că Eclipsa Totală de Lună din Săgetător se petrece în sectorul sănătății. Este momentul ca nativii să conștientizeze ce schimbări trebuie să facă pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, stilul de viață, rutina zilnică, iar cei care se confruntă cu afecțiuni pot înțelege cauza acestora, mai ales fiind vorba de cauza spirituală. Pe de altă parte, este momentul să-și dea seama dacă îi reprezintă locul de muncă, dacă fac ceea ce-și doresc, momentul să vadă ce îmbunătățiri pot aduce la job astel încât să fie eficienți, mulțumiți. Cum eclipsele sunt evenimente karmice, în cazul unor nativi pot aduce un final la locul de muncă pentru a-și găsi menirea profesională.

Vezi și: Zodiacul chinezesc pentru 26 mai 2021. Ziua de miercuri este guvernată de Lemn Yang și de Câine

Horoscop Leu

Leii resimt și ei din plin această Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător, dat fiind că Soarele este guvernatorul lor. Vor fi nativi, în special cei care sunt născuți sau au ascendentul în prima parte a zodiei, care vor concluziona că aventurile au un final și vor avea parte de conștientizări importante legate de viața sentimentală și de copii. De aceea, este posibil ca o relație care nu promite prea multe să se încheie și o nouă poveste de iubire să ia naștere. Pe de altă parte, este o perioadă creativă în care nativii culeg roadele unor astfel de proiecte sau, în alte cazuri, trebui să depășească barierele care le inhibă creativitatea și să dea frâu liber simțului artistic.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au ocazia odată cu această Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător să facă schimbări legate de locuință sau să aibă parte de conștientizări importante legate de familie. Sunt nativi care pot decide să-și renoveze locuința, nativi care cumpără sau vând o casă, dar și nativi care se mută. Dat fiind că Soarele este în sectorul carierei nu este exclus ca schimbarea de domiciliu să vină în urma unei oferte profesionale. Oricum, sunt șanse mari de afirmare sau de atingere a unor obiective profesionale pentru acești nativi, însă este important să mențină echilibrul între familie și carieră.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanța sunt impactați de această Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător chiar în sectorul comunicării și al gândirii, prin urmare poate fi intens resimțită această lunație la nivel mental Este posibil ca unii nativi să fie mai confuzi acum și de aceea ar trebui să caute explicații, răspunsuri din mai multe surse, să se documenteze mai mult, să nu se teamă să pună întrebări. Horoscopul de azi le poate revela secrete sau le poate scoate în cale informații surprinzătoare, pot primi vești care să le schimbe viața, posibil chiar legate de acte juridice, avize, documente din partea unor instituții.

Horoscop Scorpion

Scorpionii au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul financiar și este momentul ca nativii să conștientizeze ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mulți bani sau pot avea revelații despre cum să-i administreze în favoarea lor. Mulți nativi, grație schimbării unor convingeri și perspective, pot câștiga un venit în plus. Cum eclipsele reprezintă momente karmice nu este exclus ca o sursă de venit să fie întreruptă, micșorată pentru a forța nativii să găsească noi surse de venit. Fricile financiare, în special în cazul celor care au datorii sau credite, pot sta, de asemenea, la baza căutării unor noi strategii financiare.

Nu rata: Horoscop săptămânal 24 – 30 mai 2021. Săgetătorii fac schimbări importante

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt impactați în mod direct de Luna Plină și Eclipsa de Lună, dat fiind că se petrec în zodia lor. Cei născuți în prima decadă sau care au ascendent aici sunt cei care resimt cel mai puternic lunația. Nativii vor avea parte de momente de conștientizare legate de viața lor, de personalitatea și stilul de viață abordat până acum. Este o perioadă de autoanaliză puternică care poate veni cu schimbări majore în viața personală. Nu este exclus ca un reproș al părinților sau o acuză venită din partea unei persoane dragi să fie declanșator al acestori schimbări de atitudine sau personalitate prin care nativii vor trece. Evenimentele de acum sunt de natură karmică și pentru mulți nativi pot avea legătură cu ceva ce s-a petrecut în jurul datei de 14 decembrie, atunci când a avut loc Eclipsa de Soare în zodia lor.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți la această Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător să fie mai atenți la starea de sănătate și să se odihnească mai mult. Vulnerabili în mod deosebit sunt nativii cu afecțiuni cronice care, însă pot avea ocazia unor revelații acum, pot găsi un remediu neașteptat pentru ameliorarea unor simptome. Este un moment bun să renunțe la vicii, la frici și anxietăți, la relații toxice și la persoanele care aduc suferință în viața lor. Azi ar fi de preferat să evite deciziile importante legate de locul de muncă, un sector care oricum este impactat de tranzite și care poate sta sub semnul multor schimbări.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Dincolo de conștientizări și revelații pe care le pot avea acum în legătură cu ceea ce trebuie să facă pentru ca planurile de viitor să dea roade (unii nativi pot culege chiar acum roadele unor proiecte de grup), nativii au ocazia să-și dea seama cine le este prieten și cine nu, au ocazia să vadă adevărata față a unor persoane din anturaj, mai ales dacă este vorba de persoane apărute în viața lor destul de recent. Horoscopul zilei de 26 mai îi atenționează că evenimentele de acum pot avea legătură și cu ceea ce au trăit în decembrie 2020.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător chiar în sectorul carierei și imaginii publice. Nativii pot avea parte de conștientizări importante menite să-i pună pe direcția de evoluție și progres dorită. Totodată, Peștii își dau seama dacă profesia actuală este sau nu de viitor, este sau nu ceea ce-și doresc, și vor ști ce trebuie să facă pentru a-și atinge obiectivele. Unii nativi, în special cei născuți în prima decadă a zodiei sau care au ascendentul aici, pot avea ocazia să se afirme profesional, să obțină un succes. Sunt posibile evenimente legate de familie care să pună condiția găsirii unui echilibru între carieră și cămin, între muncă și viața personală.

Te-ar putea interesa: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021

Sursa foto: freepik.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *