Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Deși duce o viață de lux în America, Monica Gabor ar fi cerut ajutor de la stat ca să-și înmormânteze tatăl

Deși duce o viață de lux în America, Monica Gabor ar fi cerut ajutor de la stat ca să-și înmormânteze tatăl. Atât ea, cât și surorile ei, ar fi primit suma de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău.

Monica Gabor și surorile ei, Ramona și Alina, au solicitat ajutor financiar pentru înmormântarea tatălui lor, care s-a stins din viață în urmă cu un an, în urma unui infarct. Cererea a fost făcută de Alina Flueraru, cea mai mare dintre surori. (VEZI ȘI: POVESTEA FABULOASĂ A ROMÂNCEI CARE A AJUTAT-O PE MONICA GABOR SĂ AJUNGĂ ÎN SUA)

Astfel, ele ar fi primit a primit un ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău, iar banii au fost asigurați din Bugetul de Asigurări Sociale de Stat. Suma a fost virată în contul surorii Monicăi Gabor pe data de 6 iulie 2020, potrivit wowbiz.ro.

Monica Gabor și Mr. Pink vor să dea lovitura cu un nou proiect

Monica Gabor și Mr. Pink vor să-și deschidă un restaurant chinezesc într-o zonă luxoasă din Beverly Hills, unde numai chiria ajunge între 500.000- 1 milion de euro. Mr. Pink urmează să aducă în America un lanț de restaurante chinezești de lux numit Beijing Yan. A avut autorizațiile necesare, iar în 2019 trebuia să aibă loc inaugurarea localului. (CITEȘTE ȘI: MONICA GABOR ÎL RĂSFAȚĂ LA MAXIMUM PE MR. PINK! VEDETA S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O GOSPODINĂ DESĂVÂRȘITĂ)

Pandemia însă i-a dat planurile peste cap. Mr. Pink s-a asociat cu un alt om de afaceri, iar cât de curând restaurantul își va deschide ușa pentru clienți, având în vedere că restricțiile s-au mai relaxat.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *