Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce dezvăluire a făcut Andreea Bălan despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint. „Să fim discreți”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, iubitul ei, au sărbătorit un an de relație. Cu această ocazie, cei doi au călătorit în Dubai, acolo s-au bucurat de câteva zile de relaxare. Acum, cântăreața a făcut câteva dezvăluiri despre escapada romantică.

Cântăreața a fost foarte discretă de-a lungul ultimelor luni când a venit vorba despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Tiberiu Argint. Cei doi sunt foarte apropiați, au mers în multe vacanță împreună în România, dar și în afară.

Recent, îndrăgostiții au sărbătorit un an de iubire, și-au făcut declarații pe Instagram și au plecat pentru câteva zile în Dubai.

„La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat!”, a scris Andreea Bălan, iar el a zis: „La cât mai mulți, iubita mea”.

Amândoi au postat fotografii de acolo pe rețelele de socializare, însă în niciuna dintre ele nu apar împreună.

Ce dezvăluire a făcut Andreea Bălan despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint. „Să fim discreți”

Acum, la întoarcere, artista a făcut câteva declarații despre vacanța petrecută la mii de kilometri de România. Ea și iubitul au stat în Dubai la un hotel exclusivist, au avut parte de o servire de cinci stele.

Despre relația cu iubitul, Andreea Bălan a precizat că se iubesc și se respectă, dar vor să țină totul doar pentru ei, sunt în continuare discreți.

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a povestit Andreea Bălan, conform spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *