Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce a pățit Andreea Antonescu în vacanța din Antalya. Cântăreața i-a cucerit pe turci

Andreea Antonescu s-a bucurat de prima vacanță în străinătate după experiența de la „Survivor România”. Cântăreața a călătorit în Turcia, unde a avut parte de clipe frumoase, dar și neașteptate.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Andreea Antonescu și-a făcut bagajele și s-a urcat în avion cu destinația Turcia. Nu a călătorit alături de vreun iubit, ci alături de cântăreața Amna și de buni prieteni de-ai lor.

Andreea Antonescu a ajuns pentru prima oară în Antalya, s-a bucurat de zilele cu soare, de plajă, de clipele de relaxare cărora le ducea așa de mult dorul. Vedeta vine după o perioadă aglomerată, după experiența dificilă de la „Survivor România”.

Acum a avut timp să se refacă, să se odihnească și să își încarce bateriile pentru perioada următoare.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, artista a dezvăluit ce a pățit în Turcia. Andreea a mărturisit că a făcut furori, pe plajă mulți turci o asaltau cu complimentele lor, mulți îi cereau numărul de telefon, mulți își doreau să o cucerească. Vedeta nu le-a acordat importanță, a mărturisit că e singură și că nu i-a băgat în seamă pe admiratorii de acolo.

„Și când am ajuns în România mi-au scris pe Instagram. Dacă mai ajung în Turcia, dacă ne vedem”, a spus Andreea Antonescu în direct.

Pe rețelele de socializare vedeta a fost activă chiar dacă era în vacanță, a postat o mulțime de fotografii cu ea în costum de baie.

În prezent, Andreea Antonescu e în divorț de Traian Spak. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sienna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *