Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actrița Liliana Mocanu din Las Fierbinți, declarații cu lacrimi în ochi la TV despre trauma suferită: “E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum într-o pungă”

Liliana Mocanu este în doliu după moartea mamei sale, iar pierderea ființei care i-a dat viață a traumatizat-o. Cu lacrimi în ochi, actrița care joacă rolul soției lui Firicel în Las Fierbinți” a vorbit despre cât de dureros a fost să își îngroape mama într-o pungă, având în vedere că aceasta s-a numărat printre victimele răpuse de noul coronavirus în România. 

Liliana Mocanu a izbucnit în plâns când a vorbit despre pierderea mamei sale

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Liliana Mocanu a izbucnit în plâns când a rememorat lupta dusă de mama ei după ce s-a infectat cu temutul COVID-19. Ea a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale ființei care a adus-o pe această lume. După tragedie, talentata actriță nu a mai fost în stare să iasă nici din casă timp de opt luni.

“Mama a fost internată pe ATI COVID în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra Neamț, pentru că eu fac parte dintre acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având COVID. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, într-o pungă. Am avut un fix, ca mama mea să nu plece «într-o pungă». Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: «Vino să mă iei acasă şi iartă-mă, puiu’ mamei»”, a mărturisit artista în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Vezi și: “Soția” lui Firicel din Las Fierbinți este de nerecunoscut! Unde lucrează de fapt atunci când termină filmările

“Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a mai spus Liliana Mocanu cu multă durere în glas și lacrimi în ochi.

Nu rata: Ecaterina Ladin a născut: “Până la lacrimi mi-e dragă viața”. Prima imagine cu bebelușul actriței din Las Fierbinți

Sursa foto: Facebook / Liliana Mocanu

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *