Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Mi-aş petrece tot restul vieţii cu ea! Ah…Lora!”

Actorul Cornel Palade a fost invitat, marți, în platoul lui emisiunii lui Cătălin Măruță, de la ProTV unde a început să facă glume cu moderatorul, așa cum obișnuiește mereu, având în vedere că cei doi sunt prieteni de foarte mulți ani.

La un moment dat, Cornel Palade a ținut să îi facă lui Cătălin Măruță o confesiune, cel puțin bizară: „Mi-aş petrece tot restul vieţii cu co-prezentatoarea lui Cove! Ah…Lora!”, a exclamat actorul. Așa cum era de așteptat, moderatorul emisiunii a izbucnit în râs.

Citește și: Antonia îl face praf pe Cătălin Măruță. Artista a răbufnit public: ”Răutate în prime time. Gratuit”

„Voi ați avut treaba și în pandemie. Tu ai stat și acasă și ți ai luat banii”

Amintind de perioada în care Cătălin Măruță a avut COVID-19, fiind nevoit să își facă emisiunea de acasă, Cornel Palade i-a adresat vedetei ProTV o replică, care l-a făcut să râdă încă o dată: „Voi ați avut treaba și în pandemie. Tu ai stat și acasă și ți ai luat banii”, i-a zis actorul prezentatorului.

Cel mai probabil, acest „apropo” a fost făcut în contextul dificultăților pe care le-au întâmpinat artiștii care s-au văzut nevoiți să renunțe pentru o perioadă nedefinită la visul lor, din cauza pandemiei de coronavirus care nu a permis desfășurarea de evenimente și scoate la iveală problemele financiare pe care le are.

Imagini din timpul emisiunii ( sursa foto captură ProTV )

Cornel Palade trăiește din  1.160 de lei!

Faptul că Teatrul de Revistă a renunțat la colaborarea cu el și partenerul său, Romică Țociu, în urmă cu 20 de ani, Cornel Palade susține că de atunci a avut nenumărate tentative de a se întoarce acolo, dar nu i-a fost permis.

Cornel Palade susţine că-i este dor de Teatrul de Revistă şi că are chiar şi în prezent un întreg spectacol pregătit pentru a-l arăta celor interesaţi. „Într-un fel, sunt împăcat cu toată lumea şi m-am obişnuit cu răutăţile din jur. Trăiesc cum pot din pensia mea de 1.160 de lei.

Noroc că mai există oameni sufletişti care, de Paşti sau de Crăciun, mă mai sună şi-mi spun ”Hai, maestre, că ţi-am pregătit ceva carne de porc sau de miel! Însă putere creatoare mai avem, aşa că încă mai scriu, pentru mine, texte umoristice sau cântece”, declara de curând, maestrul, pentru playtech.ro. 

Nu rata: Andra Măruță, însărcinată cu al treilea copil? Cântăreața a afișat o burtică suspectă în semifinala „Românii au talent”

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *