Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Irina Rimes, primele declarații despre căsătoria cu iubitul francez. „Aș vrea să fac nunta în România”

Irina Rimes și iubitul francez au planuri de căsătorie. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește acum, cât de împlinită e alături de David Goldcher, bărbatul care o face acum fericită.

La începutul lunii februarie s-a zvonit că Irina Rimes se iubește cu un francez. Totul s-a adeverit când cântăreața a postat în mediul online imagini cu cel care îi este acum iubit.

Îndrăgostiții au locuit împreună o perioadă în Franța, apoi artista l-a adus pe acesta în România, au fost chiar și în Republica Moldova, unde cântăreața i-a prezentat familia. Și bărbatul a făcut la fel, Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri.

Irina Rimes, primele declarații despre căsătoria cu iubitul francez. „Aș vrea să fac nunta în România”

Acum, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Irina Rimes a dezvăluit primele planuri de nuntă, visează să se căsătorească în România cu David. Se vede și mamă curând.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Pe ăsta nu-l mai pierzi!”, a declarat Irina Rimes.

Și despre viitorii ei socri cântăreața are numai cuvinte de laudă.

„Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a mai spus solista pe Youtube la podcastul „Acasă la Măruță”.

David Goldcher e tânărul francez de care s-a îndrăgostit Irina Rimes. Acesta creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *