Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 25 mai 2021. Taurii pot avea parte de conflicte în cuplu

Horoscopul zilei de 25 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur pot avea parte de conflicte cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să întâmpine unele probleme de natură financiară, însă legate, cel mai probabil, de bunuri materiale. S-ar putea ca nativii să nu obțină un aviz, o aprobare, să nu poată plăti o taxă sa nu le convină cotă parte dintr-o succesiune sau ceea ce primesc de la o firmă de asigurări. Sunt și nativi care au parte de întârzierea aprobării unui credit.

Horoscop Taur

Luna traversează sectorul relațiilor astăzi și Taurii sunt pasibili de tensiuni în cuplu, de acuze din partea partenerului de viață sau chiar pot fi ținta unor manipulări care vin din partea asociaților, colaboratorilor, partenerilor de afaceri. Nativii trebuie să aibă grijă la riscul de a fi mințiți, înșelați, păcăliți de ceilalți. Horoscopul de azi le cere să nu-și acorde încrederea prea ușor și să fie cu ochii în patru.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu vor avea prea mult chef la locul de muncă și sarcinile li se vor părea obositoare, acaparante, mai ales că sunt chinuiți de gânduri și de stări melancolice, uneori chiar și de regrete vizavi de situații din trecut. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă mai mult la sănătate, să acorde mai multă atenție odihnei și să fie mai disciplinați cu programul.

Horoscop Rac

Luna le treversează sectorul iubirii și Racii pot avea parte de unele momente mai nostalgice, pot resimți dor față de cineva și nu este exclus să aibă parte de unele surprize sentimentale. Cei care sunt parte a unui cuplu sunt sfătuiți să fie mai îngăduitori pentru că pot avea tendința de a face reproșuri, de a-și acuza partenerul pe fondul unor crize de gelozie sau nemulțumire interioară.

Horoscop Leu

Leii pot avea parte de tensiuni în familie, conflicte cu cei mai în vârstă, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani, bunuri materiale, moșteniri, bunuri de patrimoniu. Sunt și nativi care întâmpină unele dificultăți sau au parte de fel și fel de surprize neplăcute care vizează locuința. Horoscopul zilei le cere mai multă atenție la starea de sănătate a părinților.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de tranzitul Lunii prin sectorul comunicării și era tot ce le lipsea acestor nativi acum pentru că vor fi foarte ascuțiți la limbă, foarte impunători și își vor apăra cu îndârjire punctul de vedere. Fecioarele nu acceptă compromisuri și nu se lasă înduplecate, ba chiar au contraargumente pentru orice li se prezintă. Reușeșsc să vadă detalii care altora le scapă.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanța pot întâmpina unele obstacole și nemulțumiri financiare. Este foarte posibil ca o sumă de bani promisă să nu le intre în conturi sau suma primită să nu fie cea pe care o așteaptă, să nu fie corespunzătoare cu un contract semnat. De asemenea, nativii pot avea bariere și în obținerea unui avantaj material care le revine în urma unei munci depuse sau în urma folosirii imaginii lor.

Horoscop Scorpion

Luna tranzitează astăzi zodia Scorpion și le oferă acestor nativi o mare profunzime emoțională, o putere interioară impresionantă și gânduri adânci. Nativii sunt mai sensibili decât de obicei și pot pătrunde dincolo de barierele impuse de cei din jur pentru a vedea adevărul așa cum este el, deși contextul momentului este unul destul de înșelător. Horoscopul de azi le cere să-și asculte cu încredere intuiția.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot fi mai stresați astăzi din cauza unui context profesional, unor schimbări care apar la locul de muncă sau, în alte cazuri, poate fi vorba de un context profesional nesigur care-i obosește peste măsură și îi stresează. Atenție mai multă la imunitate, la starea generală de sănătate pentru că există risc de dezvoltare a unor afecțiuni inflamatorii, posibil chiar infecții.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni ziua de astăzi poate veni cu tensiuni în grupul de prieteni, reproșuri din partea celor apropiați, în unele cazuri chiar acuze aduse de asociați sau de cei cu care sunt implicați într-un proiect comun, profesional sau nu. Nativii cu greu se vor abține să nu spună verde în față ceea ce au de zis, iar dacă vor ține în ei s-ar putea să fie mai agitați și mai irascibili decât de obicei.

Horoscop Vărsător

După blocajele impuse de Saturn retrograd în zodia lor, Vărsătorii pot avea astăzi parte de tensiuni profesionale, nemulțumiri legate de cariera lor și de drumul pe care se află. Totul pare că stagnează, că se mișcă cu greu sau întâmpină prea multe bariere. Horoscopul zilei de 25 mai îi atenționează asupra unor conflicte cu superiorii care pot escalada.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești trec prin frământări majore care vizează un proiect, cel mai probabil un proiect personal în care nativii cred cu tărie, dar care însă pare să nu le aducă mulțumirea pe care o așteaptă sau o visează. Este foarte posibil să aibă senzația că visele lor se năruie, că au avut idealuri prea înalte și să se simtă dezamăgiți, însă horoscopul de azi le cere să nu renunțe la aspirațiile pe care le au.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *