Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum analizați un meci de fotbal?

Înainte să pariați pe un meci de fotbal, puteți căuta mai multe informații despre echipele care se confruntă pentru cele 3 puncte, câți jucători accidentați are fiecare, cine are multe cartonașe galbene și riscă să stea următorul meci. Ca în orice domeniu, informația înseamnă putere iar dacă nu știți ce cote pentru principalii favoriți la euro 2020 au apărut deja, aruncați o privire pe platformele de profil.

Urmăriți știrile pentru a afla dacă sunt probleme cu contractele unor jucători care refuză să facă prelungirea pe următorii 2 sau 4 ani, dacă sunt probleme în club sau la Națională cauzate de patron sau impresari și multe altele. Unele informații la găsiți pe Google, dar cel mai bine ar fi să intrați pe site-urile oficiale ale celor două echipe de fotbal pentru că acolo găsiți informații sigure și de actualitate.

Cum ar fi bine să analizați un meci de fotbal înainte să pariați?

Pentru că se apropie Turneul Final de Fotbal și o să alegeți în curând cele mai bune ponturi pentru euro 2020, ar fi bine să citiți acest articol ca să nu alegeți pronosticurile doar după numele echipelor. Dacă alegeți ponturile doar după ureche, fără o analiză înainte, o să dați vina pe ghinion, când de fapt este vorba despre lipsă de informație.

În primul rând să vă uitați la forma de moment a echipelor

Barcelona nu mai este echipa puternică de acum 6 ani când distrugea pe toată lumea și orice echipă bună din Europa, poate mai puțin Bayern Munchen, se ferea de colegii lui Messi. Barcelona din zilele noastre se încurcă în campionatul Spaniei ca orice altă echipă și nu mai reprezintă un pericol real. Din această cauza este bine să vă uitați la forma de moment a echipelor, mai ales la ultimele 5 meciuri, dar să aruncați și o privire la ultimele 10 meciuri dacă pariați pe goluri marcate.

Dacă o să vedeți în statistica ultimelor 5 meciuri, 5 victorii la rând la o echipă, ar fi bine să evitați să pariați pentru că un pas greșit este destul de posibil. La fel și în cazul în care o echipă are 5 înfrângeri la rând și nu poți să îți dai seamă când va ieși din această pasă proastă.

Să aveți informații despre jucătorii accidentați și echipele probabile

Se poate întâmplă ca exact cu o oră înaintea unui meci, antrenorul să trimită echipa a 2-a, iar asta va schimba cotele, dar și decizia voastră de a paria. Din această cauză este bine să pariați doar pe un singur meci și să așteptați echipele probabile care sunt anunțate pe site-urile de sport sau la televiziuni.

Miza jocului pentru ambele formații

Dacă mai sunt câteva etape până se termină campionatul în Serie A și se întâlnesc Inter și Parma, iar prima se bate la titlul de campioană, iar Parma este deja căzută în Liga a 2-a, ce o să pariați? Inter este clar motivată să câștige, iar jucătorii echipei Parma se gândesc la transferuri.

Diferența mare dintre meciurile de acasă și cele de deplasare

Sunt echipe de fotbal care joacă cu o ambiție de nedescris acasă, dar în deplasare nu prezintă niciun fel de pericol pentru echipele adverse. Încă ceva legat de acest subiect. La începutul campionatului, nu e indicat să pariați pe echipele care se află pe primele locuri pentru că poate au avut un program lejer. Pe primul loc se poate afla o echipă de mijlocul clasamentului care a prins un culoar bun, dar care nu va rămâne mult timp în primele 3 echipe.

Alegeți case de pariuri care au licență în România, pariați responsabil și doar dacă îndepliniți vârsta minimă legala, 18 ani.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *