Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristina Ich și Alex Pițurcă, investiție de 250.000 de euro. Și-au înnoit „bijuteriile” pe patru roți

Cristina Ich și Alex Piturcă și-au achiziționat două mașini în valoare totală de 250.000 €. Cunoscuta influenceriță a mers să-și ia în primire noua „bijuterie” pe patru roți, fără iubitul ei însă.

Cristina Ich și-a comandat un Mercedes GLE model 2021, iar fiul lui Victor Pițurcă a mers pe un model mai elegant, un Mercedes clasa S 2021. Cum a ajuns la Reprezentanța Auto, influencerița a rămas impresionată total de cele două autoturisme, în special de cel al iubitului ei, de care a precizat că este mult mai frumos decât al ei.

„Pe această ploaie, care înseamnă belșug, mă duc să-mi iau mașina. Ce fericită sunt!

Ce frumoasă e! Și asta e a lui Alex? Mamă, e mai frumoasă a lui Alex!”.

Cristina Ich a recunoscut că, deși îi place mult mai mult mașina lui Alex, nu i se potrivește.

„E divină mașina lui Alex! E mult mai frumoasă decât a mea, dar na… mie nu mi se potrivește modelul, lui da”, a spus influencerița.

Mercedesul „reginei Instagramului” a fost decorat cu fundiță, iar în interiorul bolidului de lux a așteptat-o un buchet cu flori colorate.

„Nu cred că am fundiță! Mi-au pregăttit și flori. Așa da predare de mașină! Îmi place mult!”.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, noi „bijuterii” pe patru roți

VEZI ȘI: Cristina Ich, criticată dur după ce s-a filmat dansând cu Emil Rengle „Nu are ritm, nu are flexibilitate” VIDEO

Cristina Ich și Alex Pițurcă, vacanță de lux în Seichelles

Cristina Ich și Alex Pițurcă au decis că viața lor are nevoie de o pauză și au plecat într-o vacanță de lux, în Seichelles, o destinație foarte populară acum printre vedetele de la noi, dar și cu prețuri piperate. Acolo, cei doi amorezi s-au cazat la cel mai scumpe hotel.

Potrivit site-ului Booking.com, o camera la Four Seasons din Seichelles costă în jur de 2000 de euro, o sumă foarte mare pentru aproape orice român. Oficial Republica Seychelles – o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1.600 km est de Africa, în nordul Insulei Madagascar.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *