Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine sunt finaliștii „Românii au talent” 2021. Ei se întrec pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro

S-a aflat cine sunt finaliștii de la „Românii au talent” 2021. După un sezon plin de momente unice, 11 concurenți vor face show pe scenă în marea finală de la show-ul de talente. Rămâne de văzut cine va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.

Marea finală „Românii au Talent” 2021 va avea loc pe 28 mai, iar finalistul care va obţine cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul sezonului 11 şi va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Finaliștii de la „Românii au talent” 2021

Remi MartinFilip CiocArt of RobotsDean Bowman MagitotNarcisa UngureanuRareș TrufeaAna Maria MărgeanGIMDuo Turkeev Daria Batschi-Beleca

Cine se luptă pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro

Andi, Andra, Alexandra și Florin, jurații emisiunii, au ales în ediția din 21 mai și ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Maria Rădeanu și Art of Robots.

Aceștia li s-au alăturat Dariei Batschi Beleca și celor de la Duo Turkeev.

Ce s-a întâmplat în prima semifinală „Românii au talent”

În prima semifinală au urcat pe scenă 12 concurenți, dintre care doar 5 au mers mai departe în marea finală. Ei au fost aleși exclusiv de publicul de acasă, prin vot.

Este vorba despre Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM.

Ce s-a întâmplat în a doua semifinală „Românii au talent”

A doua semifinală „Românii au talent” a adus pe scenă alte 12 momente spectaculoase. Filip Cioc, Art of Robots, Remi Martin, Dean Bowman, Raisa Chiribuță, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță, Cosmin și Louise, Ruslana Krutas, Magitot și Ştefan R. Simion au concurat pentru ultimele locuri în finală.

Cei care au câștigat cele mai multe voturi din partea publicului sunt Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Magitot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *