Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este sexy-durdulia care l-a cucerit pe puștiul cu nota de 100.000 € din NUBA

Julius, un elvețiano-român care a aterizat la București cu un avion privat, a ”spart”, sâmbătă, 100.000 € pe 4 șampanii Armand de Brignac + 45 de șampanii Dom Perignon Rosé + 1 șampanie Dom Perignon Rosé  Vintage 2003 Jeroboam 3 L. Iar, acum, CANCAN.RO vă dezvăluie, în exclusivitate, cine este sexy-durdulia care l-a cucerit iremediabil pe puștiul vestit deja pentru nota colosală de plată din Nuba.

Sâmbăta trecută a fost o noapte de pomină pentru Julius, un român în vârstă de 34 de ani, crescut în Elveția. Puștiul a ieșit să se distreze în Nuba, la scurt timp după ce a aterizat la București cu un avion privat, venind de la Geneva. Nu a sosit singur însă, ci împreună cu iubita lui și câțiva prieteni apropiați.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, Julius și Andreea Bîrsan s-ar fi cunoscut anul trecut, în Dubai, chiar de Revelion. Iar tânăra, care are puțin peste 20 de ani, i-ar fi căzut cu tronc milionarului. (CITEȘTE ȘI: S-A REVĂRSAT UN FLUVIU DE ȘAMPANIE SCUMPĂ LA NUBA MAMAIA… CHELTUITORII AU COMANDAT PESTE 10 PIRAMIDE)

Andreea este din Brașov și provine dintr-o familie înstărită. Tânăra a studiat la VIA University College, o facultate prestigioasă din Danemarca, unde s-a implicat în diverse proiecte. Momentan, urmează cursurile unui masterat, tot în Danemarca. Apropiații și fanii Andreei au putut, de asemenea, să o vadă pe tânără în câteva dintre clipurile lui BRomania, unde a interpretat mai multe roluri.

Andreea, iubita lui Julius (sursa FOTO: Instagram)

Julius o răsfață la maximum!

În ciuda faptului că formează un cuplu cu Julius de la finele anului trecut, Andreea își ține relația departe de ochii curioșilor și nu a postat până în momentul de față nicio poză cu iubitul ei, pe rețelele de socializare. (NU RATA: “REGII DISTRACȚIILOR” AU FĂCUT RAVAGII: AU CERUT SĂ LE FIE ADUSE LA MASĂ 200 DE STICLE DE ȘAMPANIE CU MACARAUA)

Un lucru este, însă, cert! Elvețiano-românul o răsfață la maximum pe tânăra din Brașov. Buchete imense de flori, vacanțe extravagante în destinații exotice, plimbări cu avionul privat și cadouri luxoase… toate pentru iubita care i-a cucerit inima. De remarcat este faptul că Andreea și-a schimbat radical look-ul și stilul vestimentar de când l-a întâlnit pe Julius. Și… nu de puține ori s-a ”lăudat” în mediul online cu ”micile atenții” primite din partea iubitului ei. (VEZI ȘI: CANCAN.RO A TRANSMIS LIVE DE LA EVENIMENTUL ANULUI! S-A DESCHIS CEA MAI MARE ŞI MAI SCUMPĂ ŞAMPANIE COMANDATĂ ÎN ROMÂNIA: DINOZAURUL ROSE DE 9 LITRI)

Potrivit surselor D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), sexy-durdulia Andreea nu a trecut până acum pragul medicului estetician. Tânăra se laudă cu un bust impozant și un posterior bombat, cu care a fost înzestrată de la Mama Natură.

Andreea Bîrsan, schimbare radicală de look (sursa FOTO: Instagram)

A făcut „inundație” cu șampanie în NUBA. Nota de plată: 100.000 de euro!

O sticlă de Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam, de 3 litri, 45 de șampanii Dom Perignon Rosé și 4 șampanii Armand de Brignac au ajuns, rând pe rând, sâmbăta trecută, la masa lui Julius… Nota de plată: 100.000 de euro! După ce a achitat suma colosală din Nuba, puțin după miezul nopții, Julius și-a luat iubita de mână și s-a îndreptat spre mașină. Cei doi au fost conduși la bolidul de lux de un bodyguard. Ulterior… și-a făcut apariția și un ospătar care le-a ”înmânat” îndrăgostiților alte două sticle de șampanie, pe care le-au ”savurat” de data aceasta departe de ochii curioșilor, în liniște, acasă. (VEZI IMAGINI AICI)

Prietenii lor în schimb au rămas, în continuare, în Nuba, unde șampania plătită de Julius a continuat să curgă în valuri.

Andreea Bîrsan și Julius, petrecere de pomină în Nuba

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *