Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Berecleanu și soțul ei au plecat în vacanță cu un… Uber

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au plecat în vacanță cu un… Uber. Încărcați cu bagaje, cei doi au așteptat cu răbdare mașina, după care s-au făcut nevăzuți. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Destinația în care s-au “refugiat” este, cu siguranță, de vis.

Andreea Berecleanu este o femeie împlinită, după ce s-a recăsătorit, în toamna lui 2016 cu Constantin Stan, de profesie medic estetician. Vedeta și medicul şi-au pus pirostriile după o relaţie de trei ani şi sunt foarte fericiţi împreună, alături de Eva și Petru, cei doi copii pe care Andreea îi are cu Andrei Zaharescu.

“Greul” a căzut pe Constantin Stan

Când timpul le permite, Andreea Berecleanu și Constantin Stan “evadează” din Capitală, pentru câteva zile de relaxare. La fel s-a întâmplat și vinerea trecută, după prânz. Cuplul și-a făcut bagajele și… dus a fost! Acum fără copii, doar ei doi, dornici, probabil, să fie singuri.

(VEZI AICI: ANDREEA BERECLEANU ÎL CHEAMĂ PE FOSTUL SOȚ LA JUDECATĂ ÎN SĂPTĂMÂNA MARE)

În vacanță, au plecat cu un Uber, pe care l-au așteptat preț de zece minute în fața clinicii din zona de Nord a Capitalei pe care o deține Constantin Stan. Medicul estetician a fost cel responsabil cu rularea a două trolere și a unui ghiozdan, în timp ce Andreea Berecleanu a ținut în mână câteva sacoșe, probabil nu foarte grele.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan așteaptă Uber-ul

Când mașina a sosit, Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au grăbit cât au putut să intre în ea. Erau, probabil, nerăbdători să ajungă unde și-au planificat să petreacă zile de relaxare, care să le reîncarce bateriile pentru perioada care urmează.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, gata de vacanță

Cum a cunoscut-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

Constantin Stan a cunoscut-o pe Andreea Berecleanu în anul 2011, când prezentatoarea a mers la el la clinică pentru un tratament de întreținere. Cinci ani mai târziu, cei doi au devenit soț și soție.

Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puțin botox injectat periodic este suficient în cazul ei”, declara medicul Constantin Stan, cel care a “întinerit-o” pe prezentatoarea TV.

Andreea Berecleanu a divorţat de Andrei Zaharescu în 2013, după 15 ani de mariaj. Ulterior, a început o poveste de dragoste cu Constantin Stan , medic estetician care deține trei clinici. (NU RATA: ANDREEA BERECLEANU, RĂSFĂȚ ZILNIC PENTRU SOȚUL EI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *