Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a dezvăluit sexul bebelușului. Fanii fostei concurente de la Antena 1 sunt în extaz

Fanii Nicoletei Molnar de la Insula Iubirii sunt în extaz! În urmă cu doar câteva zile, fosta concurentă de la Antena 1 a dezvăluit că este însărcinată, apoi s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, iar acum le-a spus tuturor sexul bebelușului.

Pe contul ei de Instagram, Nicoleta Molnar a postat o fotografie în care ține în mână un balon albastru. Deci…surpriză! Fosta concurentă de la Insula Iubirii urmează să devină mămică pentru prima dată și va aduce pe lume, în numai câteva luni, un băiețel.

Văzând fotografia, fanii Nicoletei i-au transmis urări frumoase și i-au spus că de-abia așteaptă să o vadă pe aceasta în postura de mămică.

„Vaiiii, felicitaaaaari!!! 👏❤️ /sa va bucurati de minunea din viata voastra ❤️🤍❤️ / Felicitări! Si eu tot băiețel am avut , și îl am acum lângă mine doarme ca un îngeraș ! E un sentiment minunat ! Dumnezeu te-a binecuvântat ❤️ / Te felicit, Nico!! Sarcina ușoară 🥰” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Nicoleta Molnar, la postarea ei.

Nicoleta Molnar s-a căsătorit civil cu iubitul ei

Nicoleta Molnar a depășit perioada grea de după participarea la Insula Iubirii și după mai multe eșecuri amoroase, s-a căsătorit civil, zilele trecute, cu alesul inimii sale.

Pentru marea zi, Nicoleta a ales să poarte o rochie simplă, albă, o coafură lejeră și un machiaj discret. Celor doi le-au fost alături familiile, dar și cei mai buni prieteni, iar evenimentul a fost unul destul de restrâns. Deschisă și mereu în contact cu social media, Nico Molnar nu a uitat de urmăritorii săi, așa că a postat imagini emoționante de la cununia ei civilă. Bucuria este cu atât mai mare pentru Nico și pentru proaspătul său soț cu cât cei doi urmează să devină părinți în câteva luni.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *