Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

În ce constă unificarea echipelor de la „Survivor România”. Momente neașteptate pentru concurenți

Aseară, la „Survivor România”, Daniel Pavel a făcut un anunț surprinzător, în cadrul consiliului de eliminare, înainte că publicul să afle cine este favoritul săptămânii și cine părăsește concursul.

Prezentatorul emisiunii a dezvăluit detalii despre momentul crucial de la „Survivor România”. Faimoșii și Războinicii ajung la momentul unificării echipelor, ceea ce constă și într-o serie de surprize pentru concurenți.

„Vorbim despre o suită de evenimente care vă privesc direct. Urmează momentul unificării din sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit. După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suită de îngrijire corporală.

În ce constă unificarea echipelor de la „Survivor România”. Momente neașteptate pentru concurenți

Pentru fete – veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați.

Băieți, și voi veți avea ocazia de să vă aranjați părul, barba. După această pregătire, vă veți îmbrăcă în haine frumoase și veți începe seară cu un „Cocktail Party”, unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe. Veți avea parte de mâncare, o masă îmbelșugată, cu mâncare tradițională, iar după această masă, urmează o petrecere. Veți dansa și vă veți simți bine. Noaptea se va încheia la un hotel, pentru o noapte. După momentul unificării veți locui în același spațiu”, a explicat aseară Daniel Pavel.

În cadrul ediției din 23 mai de la „Survivor România” s-a desfășurat jocul de comunicare, Faimoșii și Războinicii au avut parte de o miza uriașă ce a constat într-un premiu fabulous pentru echipa câștigătoare – pentru Faimoși, un apel telefonic cu familia, iar pentru Războinici, mesaje text, în timp real, cu familia.

„Astăzi veți avea posibilitatea de a lua legătura cu familia. Faimoșii, dacă câștigă acest joc, vor avea apel telefonic cu familia. Dacă îl câștigă Războinicii, veți avea mesaje text în timp real cu familia”, a anunțat Daniel Pavel.

Bătălia sportiva de aseară a fost pe măsură mizei uriașe, adrenalină și tensiunea au fost la cote alarmante, iar câștigători după jocul de comunicare disputat aseară au ieșit Războinicii, cu scorul de 10 la 4. Punctul decisiv a fost adus de Maria, în duelul cu Andreea Lodba, de la Faimoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *