Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristina Rus a băut doar apă la terasă, ca să poată fi „șoferul” soțului

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Deși milionarul, fin consumator de Armand de Brignac, a avut unele probleme cu legea, fosta cântăreață a fost tot timpul alături de el. Momentele grele au fost depășite, iar CANCAN.RO vă prezintă imaginile care demonstrează clar acest lucru. Cei doi au ieșit să ia o gură de aer proaspăt, dar și să se delecteze la o terasă din Capitală.

Măsurile s-au mai relaxat, așa că artista și „jumătatea” ei au profitat de acest lucru, dar și de vremea frumoasă și au ieșit în aer liber pentru a se bucura de o zi splendidă de aproape vară. Însoțiți de câțiva prieteni, plini de voie bună, Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, au mers la o terasă din București, unde au stat câteva zeci de minute.

(NU RATA: SOȚUL CRISTINEI RUS CAUTĂ SĂ-ȘI IA O CASĂ DE LUX)

Cristina Rus își savurează apa, la terasă

CANCAN.RO a surprins imagini de senzație cu Cristina Rus, care, la 40 de ani, după 3 sarcini, continuă să arate bine. Pentru ieșirea în oraș, blondina a ales să poarte un tricou simplu și lejer și o pereche de pantaloni negri, așa că nu a ieșit cu nimic în evidență, așa cum o făcea odinioară.

Nici machiajul nu a fost ieșit din comun, căci Cristina Rus a optat pentru ceva simplu, iar părul l-a prins lejer la spate, pentru a nu o incomoda.

Cristina Rus arată diferit față de perioada în care cânta

Cristina Rus a decis să se retragă din showbiz și să se concenteze mai mult pe viața de familie. Dacă după încheierea colaborării cu Andreea Bănică, la trupa Blondy, a încercat să facă muzică pe cont propriu, ceva mai târziu, Cristina Rus a decis că este timpul să facă altceva cu viața ei. Pe plan fizic nu s-a schimbat prea mult, căci, după cum mărturisea anul trecut, greutatea i-a rămas cam aceeași.

(CITEȘTE ȘI: ȘI-A ȚINUT SARCINA ASCUNSĂ, IAR ACUM A NĂSCUT ÎN MARE SECRET! CRISTINA RUS A DEVENIT MĂMICĂ PENTRU A TREIA OARĂ) 

„80 la sută e cam din ce mănânci și 20 la sută din ce sport faci, ce activități fizice ai. Încerc să mănânc produse cât mai lichide, care să nu îngreuneze digestia, dar până la urmă suntem foarte diferiți și fiecare trebuie să vadă bioritmul natural, ce îi face bine. Am observat alimentele care nu îmi fac bine, care mă umflă și ușor, ușor am încercat să le elimin. Eu am fost la nutriționist. Acum am 54 kg. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa. Când eram în Blondy aveam 52 kg”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Rus, acum ceva timp.

Fosta componentă a trupei Blondy are 3 copii

În luna ianuarie a anului trecut, Cristina Rus a născut în mare secret cel de-al treilea copil al său. Vedeta și-a ținut sarcina ascunsă timp de 7 luni!

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super-însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a spus Cristina Rus, pentru viva.ro, cu puțin timp înainte de a naște cel de-al treilea copil.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *