Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine e puștiul care a plătit sâmbătă 100 mii € la NUBA

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile momentului. Un elvețiano-român care a aterizat la București cu un avion privat „a dat clasă” pandemiei. L-am filmat pe „campionul primăverii” din NUBA, alături de iubita lui, cum a „spart”, sâmbătă, 100.000 € pe 4 șampanii Armand de Brignac + 45 de șampanii Dom Perignon Rosé + 1 șampanie Dom Perignon Rosé  Vintage 2003 Jeroboam 3 L.

După ce autoritățile au relaxat restricțiile, cele mai exclusiviste cluburi din Capitală și-au deschis porțile pentru petrecăreți, care s-au distrat ca-n perioada de dinainte de coronavirus. Vremurile de glorie cu petreceri grandioase nu au apus! Festin cu şampanii-mamut pentru cei cu gusturi alese, muzică bună, domnișoare numai una și una, ospătari gata să le asigure clienților toate cerințele pentru un confort sporit… ei bine, de aceste lucruri au avut parte petrecăreții în Nuba, unul dintre cluburile preferate de bucureșteni și nu numai. (CITEȘTE ȘI: S-A REVĂRSAT UN FLUVIU DE ȘAMPANIE SCUMPĂ LA NUBA MAMAIA… CHELTUITORII AU COMANDAT PESTE 10 PIRAMIDE)

Cei cu dare de mână s-au întrecut pe ei înșiși! Nu de alta, dar au curs râuri de șampanie scumpă. Iar una dintre notele de plată a ajuns la fabuloasa sumă de 100.000 de euro!

Șampanii fără număr pentru Julius Maximilian și compania

Julius, un român în vârstă de 34 de ani, crescut în Elveția, a ieșit să se distreze în Nuba, la scurt timp după ce a aterizat la București cu un avion privat, venind de la Geneva. Nu a sosit singur însă, ci împreună cu iubita lui și câțiva prieteni apropiați. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, anul trecut, chiar de Revelion. Iar de atunci sunt de nedespărțit!

Cine are informații despre elvețiano-român și/sau despre iubita lui este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne contacteze direct pe WhatsApp. 

Au început party-ul încă de la orele după-amiezii, cu câteva shot-uri și o sticlă de Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam de 3 litri. S-au ”încălzit” ușor, iar apoi au mai comandat 4 sticle de Armand de Brignac, aduse bineînțeles cu steagul Elveției fluturând. Iar distracția era în toi! În timp ce tinerii euforici dansau pe ritmuri de hip-hop, iubitele lor își făceau selfie-uri și se ”lăudau” pe Instagram cu masa plină de șampanii scumpe, imortalizând fiecare moment al serii. (VEZI ȘI: CANCAN.RO A TRANSMIS LIVE DE LA EVENIMENTUL ANULUI! S-A DESCHIS CEA MAI MARE ŞI MAI SCUMPĂ ŞAMPANIE COMANDATĂ ÎN ROMÂNIA: DINOZAURUL ROSE DE 9 LITRI)

Julius și compania s-au ”delectat” numai cu șampanii scumpe

Notă de plată… cât un apartament

O sticlă de Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam, de 3 litri, 45 de șampanii Dom Perignon Rosé și 4 șampanii Armand de Brignac au ajuns, rând pe rând, la masa tinerilor petrecăreți… Nota de plată: 100.000 de euro! Până și arabii cu buzunarul ”gros” ar fi rămas mască!

(NU RATA: “REGII DISTRACȚIILOR” AU FĂCUT RAVAGII: AU CERUT SĂ LE FIE ADUSE LA MASĂ 200 DE STICLE DE ȘAMPANIE CU MACARAUA)

După ce a achitat nota colosală, puțin după miezul nopții, Julius și-a luat iubita de mână și s-a îndreptat spre mașină. Cei doi au fost conduși la bolidul de lux de un bodyguard. Ulterior… și-a făcut apariția și un ospătar care le-a ”înmânat” îndrăgostiților alte două sticle de șampanie, pe care le-au ”savurat” de data aceasta departe de ochii curioșilor, în liniște, acasă.

Prietenii lor în schimb au rămas, în continuare, în Nuba. Nu de alta, dar șampanie mai era din belșug!

NU RATAȚI MÂINE: CANCAN.RO dezvăluie cine este frumoasa care l-a cucerit pe româno-elvețianul care a plătit, sâmbătă, 100.000 de euro la NUBA!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *