Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Întâlnire „istorică” între Donjuanii de acum un deceniu, Mutu și Erbașu

Întâlnire de zile mari între Donjuanii de acum un deceniu. Adrian Mutu și Alexandru Erbașu, prieteni la cataramă încă din vremurile în care erau etichetați drept crai ai Capitalei, au ieșit la un prânz ”stropit” doar cu apă plată, de această dată. Au avut multe de povestit, de vreme ce mâncarea s-a ”topit” repede, dar ei au lungit timpul, cel mai probabil, cu trecutul lor tumultuos, presărat însă și cu pagini de prezent și, poate, chiar de viitor. CANCAN.RO i-a întâlnit și nu a ratat ocazia să-i imortalizeze! Avem imaginile, în exclusivitate!

Cine nu a auzit de Mutu? De driblingul lui, de șutul lui, dar și de femeile care au roit în jurul său precum albinele la cules polen. Alex Erbașu? Nu, nu a dat niciodată la poartă, precum prietenul alături de care s-a destins cu un prânz și o apă plată. Este om de afaceri, lumea spune că e și priceput, precum amicul ”Briliant”, doar că într-un alt domeniu. Ca două picături de apă seamănă, însă, cei doi dacă deschidem albumul ”Femei, file de poveste!” (CITEȘTE ȘI: O DOMNIȘOARĂ ÎN TOATĂ REGULA! CÂT DE MARE S-A FĂCUT FIICA MIJLOCIE A LUI ADRIAN MUTU)

Adi Mutu și Alex Erbașu au luat prânzul împreună

Un prânz de poveste

Cei doi „crai” s-au întâlnit, încă o dată, pentru că o prietenie nu se ”ascunde” doar după telefon. S-au așezat la masă, la un restaurant din Pipera, și au început să depene. Și dacă nici ei nu au ce depăna… Despre fotbal, afaceri… Pentru că vremea aventurilor galante pare să se fi încheiat pentru Adi și Alex. Amândoi sunt la casa lor, cu copii, cu alte priorități. Dar o aducere aminte a ”vremurilor bune” este binevenită mereu. Nimeni nu poate alunga nostalgia. Au comandat. Prânzul a sosit, la fel de repede l-au „rezolvat”. Elegant îmbrăcați, cei doi s-au întins apoi la vorbă. Și, surpriză. A apărut și Ilie Dumitrescu, care nu a putut ”dribla” momentul atât timp când la mijlocul terenului se afla Mutu, așa că și-a tras un scaun și a intrat în „horă”. Nu prea mult, că omul a înțeles că acolo se pune și „țara la cale”, așa că s-a retras, elegant. Nu a fost singurul ”vizitator”, pe la masa lui Mutu și Erbașu trecând și alte nume cunoscute în agitatul București. (NU RATA: ALEX ERBAȘU A DEVENIT TĂTIC PENTRU PRIMA DATĂ! CE NUME A ALES PENTRU BEBELUȘ ÎMPREUNĂ CU SOȚIA LUI)

Mai bine de două ore i-au ținut cei doi pe chelneri în joc de glezne și ar fi continuat, dar, ca-n fotbal și-n afaceri, termenul-limită și-a cerut tributul. S-au ridicat, au plătit, s-au salutat și… rămâne pe altă dată! Fiecare în drumul lui, Adrian Mutu probabil cu gândul la selecționata U21 pe care o conduce – mai nou, are ofertă de la CSU Craiova – Alex Erbașu, la afacerile în derulare.

Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit acum aproape șase ani

Adrian Mutu și Alex Erbașu au ”cules” celebrele frumuseți ale Capitalei. Acum s-au ”cumințit”

Adrian Mutu și Alex Erbașu au un trecut pe care, dacă-l ascultă, orice bărbat rămâne puțin pe gânduri. Asta dacă nu-l ”lovește”, măcar puțintel, invidia. Vedete, femei de afaceri sau din alte domenii le-au ținut companie și au suferit la despărțire. (VEZI AICI: ADRIAN MUTU A ”DESCINS” LA FRF CU 80.000 € ”LA PURTĂTOR”. ÎN “DOTĂRI” INTRĂ MERCEDESUL AMG GLE 43 COUPE, GEANTA LOUIS VUITTON, DAR ȘI ÎNCĂLȚĂRILE GUCCI)

Adrian Mutu și-a pus verigheta pe deget pentru a treia oară. Și spune că lângă Sandra Bachici, soția mai tânără cu vreo 15 ani, va îmbătrâni. Nu le-a uitat, mai mult ca sigur, pe Alexandra Dinu și pe Consuelo, fostele soții. Dar nici pe handbalista Irina Neagu, pe Anca Nicolae, o fostă vedetă Playboy, pe Laura Andreșan, Diana Munteanu, Catrinel Menghia, Kitty Cepraga, fotomodelul israelian Moran Atias, Aida Yespica, model și prezentatoare TV în Italia, sau pe Martina Stella, cântăreață și actriță tot în Italia.

Alex Erbașu și Andra Iacob au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile acum patru ani

Alex Erbașu are și el lista lui de „cuceriri”, de pe care nu ar lipsi Diana Munteanu, Delia Matache, Cristina Anescu, Raluca Arnăutu, Loredana Poghircă. Și poate continua. Ba chiar se vorbește, prin târg, ar număra peste 1.000 de femei. Ar fi avut și o tactică perfectă de ”agățat”. Un amic de-ai lui a dezvăluit că afaceristul, poreclit Colin, pentru asemănarea cu actorul american Colin Farell, nu ar fi ”ratat” niciodată! Iar tehnica fină cu care aborda o femeie i-ar fi trezit invidia și lui Mutu.

De patru ani, Alex Erbașu iubește o singură femeie, pe frumoasa Andra Iacob, soția care i-a dăruit o minunăție de băiețel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *