Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tzancă Uraganu are gânduri serioase. I-a prezentat-o pe Marymar fetiței lui

Tare încurcate sunt căile iubirii pentru vestitul Tzancă Uraganu! A părăsit-o pe Lambada, mama fetiței lui, pentru Mădălina Miu, iar acum manelistul a scos, din nou, inelul de logodnă, pe care i l-a dăruit unei alte cuceriri, Marymar! Relația e mai serioasă decât s-ar fi așteptat, poate, lumea showbizului. Și asta pentru că Tzancă i-a prezentat-o deja pe fata lui noii iubite. Ba chiar cei trei au ieșit la joacă, în Herăstrău, unde pe micuță a ”furat-o” imediat parcul de distracții. CANCAN.RO nu a ratat minunatele clipe pentru artist și ”comorile” lui și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile și detaliile.

Tzancă Uraganu duce relația cu Marymar la un alt nivel. După ce și-ar fi dat seama că ea este aleasa,  Tzancă a făcut, la scurt timp, un mare pas: i-a dat celei care l-a ”vrăjit”, cât ai zice pește, inelul de logodnă. Avea să-l facă imediat pe următorul, acesta, poate cel mai important.

Fetița lui, pe care o are cu Lambada, a făcut cunostință cu Marymar, Alina Stoican, pe numele adevărat. S-a întâmplat într-o zi călduroasă, în care soarele, parcă special invitat să le lumineze chipurile celor trei, nu a fost deranjat de niciun norișor. (CITEȘTE SI: CINE O „VÂNEAZĂ” PE LOGODNICA LUI TZANCĂ URAGANU?)

Au ieșit la plimbare ca o adevărată familie

Tzancă Uraganu i-a prezentat-o lui Marymar pe fetița lui. S-a întâmplat în Herăstrău, la locul de joacă

Iar zburdalnica fetiță a lui Tzancă a asteptat cu sufletul la gură să ia la rând toate tentațiile din locul de joacă din parc. A făcut-o de cum a ajuns acolo. De mânuță a luat-o Marymar, care s-a comportat ca o veritabilă mămică. Nu a scăpat-o din priviri, atentă fiind la tot și la toate.

A stat lângă ea atunci când lui Tzancă i-a sunat telefonul, iar manelistul s-a îndepărtat puțin, pentru a conversa. Apelul a fost, probabil, de o importanță majoră de a răspuns, însă cunoscutul tătic a driblat bine cu vorbele și nu s-a întins în convorbire.

A fost, totuși, ”dibuit” de câțiva copilași de 9-10 ani, care imediat s-au entuziasmat: ”Mamăăăă, uite-l pe Tzancă Uraganu.” Iar cântărețul de muzică de petrecere numai uragan nu a mai fost, făcând o față zâmbăreață, pe placul micuților în extaz. Și-a urmat, însă, traseul și, cât ai clipi, era deja lângă ”comorile” lui.

(NU RATA: CUM A ”COMBINAT-O” TZANCA URAGANUL PE LAURETTE: ”M-A SUNAT ȘI … SUNT IUBITA LUI!”)

Distracția era departe de a se fi încheiat. Micuța a avut un chef nebun de joacă, iar fericitul tătic, și îndrăgostit pe deasupra, a urmărit-o aproape cu lacrimi, de emoție, în ochi. Fata lui Tzancă nici că s-a dat dusă cu una, cu două, așa că proaspăt logodiții au avut de stat pe lângă ea, din când în când cu ochii și pe mesajele de pe mobile. Și, când nimeni nu se mai astepta, s-a anunțat plecarea!

Tzancă a luat-o de mână pe micuța lui si s-a îndreptat către ieșire, urmat fiind de Marymar, care a mărit puțin pasul pentru a-i ajunge pe cei doi. Și, în scurt timp, au urcat în mașina parcată la marginea Herăstrăului, iar de acolo duși au fost către locuința ”Uraganului”.

Tzancă, scurtă pauză de telefon, la plimbare

Cum s-au cunoscut Tzancă Uraganu și Marymar

Tzancă Uraganu este la un pas să o ducă pe Alina Stoican, cunoscută drept Marymar, în fața altarului. Inelul de logodnă i l-a dat deja, iar pe fetița lui a cunoscut-o, ba s-au și jucat împreună. Cum l-a cunoscut, însă, tânăra pe celebrul manelist?

Alina Stoican a postat, recent, pe o rețea socială, un video și a lăsat de înțeles că urmează să devină soția lui Tzancă Uraganu. În imaginile realizate într-unul dintre bolizii artistului, bruneta ține în mână cutia unui inel superb cu diamante. Pare cât se poate de clar ce va urma.

Tânăra care l-a cucerit pe talentatul manelist, make-up artist de meserie, are multe prietene care sunt cuplate cu cântăreți de muzică de petrecere. Una dintre ele, Loredana, este combinată cu finul lui Costel Biju. De aici, totul pare simplu! Alina Stoican și Tzancă Uraganu, pe numele real Andrei Velcu, au ajuns să formeze un cuplu grație Loredanei, care ar fi introdus-o în anturaj pe amica ei.

Acolo a dat cu ochii de cel pe care mulți îl consideră drept ”urmașul” lui Florin Salam. Iar legătura nu trebuie să surprindă pe nimeni, pentru că Tzancă Uraganu este prieten la cataramă atât cu Florin Biju, cât și cu finul acestuia. Astfel, întâmplător pentru el, Andrei Velcu și-a găsit, în sfârșit, perechea după ce s-a separat de fosta soție, Lambada, și de Mădălina Miu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *