Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Mi-am revenit cu vederea. Am cerut și a 4-a doză”

Un bărbat din Botoșani, în vârstă de 49 de ani, s-a vaccinat cu a 3-a doză de Pfizer. Acesta a profitat de faptul că centrul maraton din Dorohoi era aglomerat.

Bărbatul s-a prezentat la un centru de vaccinare din Dorohoi şi a cerut să fie vaccinat. Nu a declarat, însă, faptul că el făcuse și rapelul. Fiind foarte aglomerat, nu s-a aşteptat validarea în sistemul informatic şi a intrat în zona de vaccinare, unde bărbatul a primit a 3-a doză de vaccin.

Ulterior, după ce a fost vaccinat, bărbatul a declarat că a avut rapelul la vaccinul Pfizer în urmă cu o săptămână. Acesta a fost ținut la spital câteva ore pentru monitorizare și apoi a fost evaluat psihiatric.

Gabriel Grădinaru: După a doua doză parcă nu m-am simțit în apele mele. L-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Mi-am mai revenit un pic și cu vederea, dar și cu altele pe partea de corp.

Reporter: Vedeți mai bine acum după a treia doză?

Gabriel Grădinaru: Da. Vederea era mai în ceață, picioarele mă mai lăsau, dar acum sunt mai bine. De asta am cerut și a patra doză”, a fost discuția între reporter și bărbatul din Botoșani.

După incident, DSP a decis momentan suspendarea personalului implicat în vaccinare, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru fals în declarații.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *