Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 16 mai 2021. Balanțele pot exagera cu autoritatea

Horoscopul zilei de 16 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță pot exagera cu autoritatea.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot avea parte de surprize neașteptate din partea celor dragi sau, în alte cazuri, poate fi vorba de situații-surpriză care vizează locuința și care pot produce stări de irascibilitate. Horoscopul de azi îi susține să-și exprime cu curaj emoțiile, să spună ceea ce simt cu adevărat despre anumite contexte ce vizează viața intimă, personală.

Horoscop Taur

Taurii sunt mai irascibili astăzi, mai direcți în exprimare și faptul că spun fără să stea pe gânduri ceea ce cred despre persoane și situații le poate aduce și defavoruri și chiar tensiuni cu cei din jur. În unele cazuri este de bun augur să fie intrasigenți pentru că pot lămuri multe situații, însă nu sunt prea deschiși la împăcări în cazul în care au fost deranjați de persoane apropiate.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a fi mult prea cheltuitori astăzi, mai ales dacă starea emoțională nu este cea mai bună, de aceea horoscopul zilei le cere moderație, chibzuință și prudență în tot ce ține de administrarea finanțelor. Posibil să aibă parte de fel și fel de surprize financiare, însă și dacă vor primi suport, acesta nu va fi cel așteptat.

Horoscop Rac

Luna își continuă tranzitul și astăzi prin zodia Rac și se va afla în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, aflată încă în tranzit aici, dar și într-un sextil cu Uranus, planeta neprevăzutului. Acest context, dincolo de sensibilitatea pe care o imprimă nativilor, aduce și o mare intensitate emoțională, pasiune și curaj în manifestarea trăirilor interioare și a sentimentelor.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să se odihnească mai mult astăzi, să facă tot posibilul să nu se suprasolicite din niciun punct de vedere. Sunt anumite slăbiciuni și vulnerabilități care acum se pot manifesta mai intens. Mai multă grijă la alimentație, la afecțiunile pielii sau la afecțiunile osoase, în cazul celor mai în vârstă.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare, ziua de astăzi poate aduce stări emoționale mai sensibile care, de la caz la caz și în funcție de contexte, pot aduce divergențe cu unii prieteni (sau asociați), mai ales acolo unde sunt nemulțumiri mai vechi. Nativii pot fi dezamăgiți de cei apropiați, nefiind deloc exclus să fie vorba chiar de persoana iubită (sau pe care o plac) sau de copii.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de aspecte tensionate în sectorul carierei, însă dat fiind că este zi liberă, cel mai probabil acest context astrologic al zilei vine că frământări interioare și frustrări. Posibil ca nativii să trebuiască să dezvolte strategii de apărare a imaginii sau de protejare a unei funcții, responsabilități pe care o au. Horoscopul de azi le cere atenție la modul în care-și exprimă autoritatea.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion evită astăzi conflictele și încearcă pe cât posibil să-și susțină punctul de vedere fără a deranja pe ceilalți. Tranzitul Lunii de astăzi le stimulează zona de elevare spirituală și pot fi surprinși sau ei, la rândul lor, pot surprinde pe ceilalți cu convingerile și principiile pe care le au.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se pot lăsa copleșiți de unele atașamente, în special materiale, însă poate fi vorba și de de dependențe emoțional-sentimentale care nu le dau pace și la care nu pot renunța. Nativii singuri pot fi copleșiți de nevoile intime, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot încerca să ajungă la un acord comun cu partenerul privind cheltuielile.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot avea parte de surprize care vizează relațiile, fiind vorba atât de ralația cu partenerul de viață, cât și de ralația cu partenerii de afaceri, colaboratorii. Nativii pot fi mai tensionați și destul de rigizi dacă trebuie să-și schimbe un punct de vedere. De evitat tensiunile în cuplu ți negocierile.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător ar trebui să evite astăzi stresul și orice activitate care nu le face plăcere sau îi solicită. Este zi liberă și ar trebui să renunțe la alte sarcini, chiar dacă sunt situații amânate și care necesită a fi rezolvate. Horoscopul zilei de 16 mai le atrage atenția că se pot confrunta cu probleme de sănătate bazate pe stres, din categoria gastritelor sau disfuncționalităților sistemului digestiv.

Horoscop Pești

Peștii au tendința de a-și activa niște stări emoționale apăsătoare generate de regrete, amintiri, de deziluzii sentimentale sau alte neîmpliniri. În cazul unora este vorba de nemulțumiri legate de copii sau de șantaje emoționale cărora nu le pot rezista. Pe de altă parte, creativitatea și simțul artistic sunt la cote înalte.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *