Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Finala „Te cunosc de undeva”, sezonul 16. Ce dezvăluire a făcut Liviu Vârciu

Finala sezonului 16 „Te cunosc de undeva” are loc în seara aceasta, la Antena 1. Liviu Vârciu a făcut declarații chiar înainte de marele show. A făcut un anunț neașteptat.

În această seară, de la ora 20:00, fanii emisiunii vor putea să afle cine este marele câștigător al sezonului 16. Sunt cinci concurenți care se luptă pentru premiu.

„Bătălia” decisivă se va da între Radu Ştefan Bănică, Liviu şi Andrei, Adriana şi Romică, Ana şi Raluka şi Pepe.

Colegele lor, Mirela Vaida, Emilia Popescu şi Cristina Vasiu, vor susţine momente muzicale în afara concursului şi apoi le vor acorda puncte finaliștilor.

„Cinci din cei opt competitori care ne-au delectat cu transformările lor vor lupta pentru marele nostru trofeu. Ceilalți trei artiști, nefinaliști, se vor transforma săptămâna viitoare în jurați și vor acorda aceleași puncte ca Ozana, Andreea, Cristi și Temi”, e mesajul apărut recent pe pagina de Instagram a emisiunii.

Înainte de finala din 15 mai, Liviu Vârciu a făcut declarații. A dat de înțeles că el și Andrei Ștefănescu, colegul lui, nu vor mai participa pe viitor și că nu ei sunt marii câștigători ai acestei ediții.

„La «Te Cunosc de Undeva», eu cu Andrei nu vom mai fi, poate Pepe”, a spus Liviu Vârciu într-un video pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *