Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioana Ginghină, detalii despre cel mai nou proiect. „Este un alt copil al meu”

Actriţă, mamă şi, nu în ultimul rând, o antreprenoare creativă, Ioana Ginghină a profitat din plin de perioada restricţiilor impuse de pandemie şi a inventat un nou joc pentru copii, ,,Tisha şi jucăriile”, o alternativă sănătoasă pentru petrecerea timpului liber în familie.

,,«Tisha şi jucăriile» este un alt copil al meu, un nou proiect şi, totodată, cea mai potrivită modalitate de a sărbători aniversarea a 9 ani de activitate MiniArt Show.

Tisha şi jucăriile este, de fapt, un board game care poate avea şi un suport audio, un spectacol muzical la cutie, plin de provocări pentru întreaga familie.

Obiectivul meu a fost să realizez un produs unic pe piaţă, pentru care am primit deja review-uri încurajatoare”, a declarat Ioana Ginghină despre noul său proiect.

Copiii sunt din ce în ce mai dependenţi de gadgeturi şi conectaţi aproape în permanenţă la internet, iar Ioana Ginghină crede cu tărie că aceste obiceiuri pot fi schimbate şi reconstruite, în aşa fel încât locul lor să fie luat de activităţi creative, în care pot fi implicaţi deopotrivă părinţii şi copiii.

Jocul este prevăzut cu toate elementele esențiale unui show: povestea, provocările creative și muzica originală inspirată din musicalul „Cântec pentru Tisha”, care este disponibilă spre ascultare atât acasă, cât și în mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *