Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Florin Călinescu, replici neașteptate la adresa lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. „Tu miroși a tomberon”

Prima semifinală de la „Românii au talent” 2021 a fost un succes. Au fost aleși primii cinci finaliști, iar jurații s-au bucurat de o ediție în formulă completă, în direct, cu public. Cel care a făcut replici neașteptate de data aceasta a fost Florin Călinescu.

12 concurenți deciși să convingă publicul de acasă că merită un loc în marea finală au urcat aseară pe scena talentului. Emoționați, dar mai hotărâți ca niciodată să ofere un spectacol de neuitat, aceștia au demonstrat că și-au întrecut primele performanțe în competiție și au oferit prestații aparte.

Primii cinci calificați în marea finală sunt: Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM.

Chiar la începutul ediției din 14 mai, în stilul său caracteristic, Florin Călinescu a făcut remarci la adresa lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. Cântărețului i-a spus că miroase a biberon, făcând referire la faptul că a devenit tătic în urmă cu două luni.

„Miroși a biberon, dă-te mai încolo”, i-a spus juratul lui Smiley.

Și Pavel Bartoș a intervențit în discuție. Florin Călinescu i-a zis actorului: „Tu miroși a tomberon”.

Florin Călinescu, replici neașteptate la adresa lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. „Tu miroși a tomberon”

„Doamnelor și domnilor, biberon și tomberon (…) S-a întrunit formula completa și putem începe prima semifinală live”, a continuat Pavel Bartoș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *