Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Dacă ești dobitoc”. Remarcile acide pe care le-a făcut la adresa autorităților din România

Florin Busuioc a făcut o gafă ieri, în timp ce se afla în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță. Scena s-a petrecut la scurt timp după ce el a început să își spună părerea cu francheţe, așa cum ne-a obișnuit de altfel, despre cazul hoțului ghinionist care a furat calul unui bătrân și, ulterior, s-a întâlnit cu poliștii de frontieră. În cadrul interviului, charismaticul actor a făcut câteva remarci acide și la adresa autorităților din România.

Florin Busuioc, gafă în emisiunea lui Cătălin Măruță

Busu, așa cum îi spun apropiații, a comentat într-un mod savuros povestea tâlharului care a reușit să ia calul unui bunic, dar soarta i-a oferit un final suprinzător. Desigur, cuvintele alese de prezentatorul care ne aduce veștile despre vreme nu au fost pe placul unor telespectatori, care l-au “taxat” pe social media.

“Ce ți-a trebuit calul omului? Dar polițiștii știau? Cum si-au dat seama că l-a furat. Probabil că și-au dat seama polițiștii, și, ăsta dobitoc, s-a dat de gol cumva. Sau polițiștii știau că e calul bătrânului din curte. Intri în pușcărie așa, mare scofala ce a făcut el”, a declarat Florin Busuioc la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Nu rata: Busu, declarații surprinzătoare la Măruță. Actorul a dezvăluit de ce nu se spovedește niciodată, înainte de Paște: “Nu am ce căuta…”

Ulterior, soțul Andrei l-a rugat pe invitatul său să spună câteva cuvinte despre englezul care s-a plimbat pe o plajă în Bulgaria și a ajuns ilegal în România. Iar în acest caz, Florin Busuioc a mustrat autoritățile române care se ocupă de delimitarea granițelor.

“Exista delimitare a granițelor? Unde există, mă, că nu există nicio delimitare. Eu nu m-am plimbat în halul asta pe plajă, să uit de mine. Arată-mi și mie cum e delimitată granița dintre Bulgaria și România! A venit și el în România cum ne ducem și noi în Marea Britanie, la cules de ceva. Asta-i delimitare, mă? Păi, pot să sar pârleazul. El a luat-o pe malul marii, s-a dus prin apă. Asta e granița noastră. Nici graniță nu avem. Nu ne trebuie, nu avem nevoie”, a spus Busu pe un ton critic.

În cadrul interviului ofert “La Măruță”, actorul de 58 de ani a vorbit și despre incidentul cu șarpele care a pătruns într-un taxi, iar jandarmii care au fost chemați în ajutor nu au putut să îl scoată.

“Ce să zic de șarpe? Ce comentariu vrei să fac eu, să îl fac de râs pe șarpe? Nu e cetățean român, e șarpe. Ca dacă era un cetățean român puteam să comentez. Jandarmii nu au pregătirea să prindă șerpi. Există niște oameni care știu să facă asta. Am văzut acum vreo doi ani un șarpe, eu nu mă sperii așa usor. Nu prea mi-e frică de nimic. Mi-e frică de ace, pioneze, care pot intra în ochi. Și dacă îmi intră în fund, ce? Mie mi s-au încercat prank-uri multe”, a mai mărturisit Florin Busuioc.

Florin Busuioc, despre cum va fi vremea în acest weekend în România

“Vremea e foarte rea. Mâine se mai încălzește un pic. E cu ploi, cu grindină. A început de ieri, azi a fost soare, mâine o să fie urât, e mai cald un pic în București 25 de grade, poimâine 20 de grade și vreme urâtă. Luni ne mai plouă puțin, iar marți vremea e mai bună. La nivelul țării, în noaptea asta un cod galben de inundații, am văzut ce s-a întâmplat în județul Satu Mare, cad cantități mari de apă și poate să fie și grindină, vijelii. Azi, vântul a bătut…”, a dezvăluit îndrăgitul actor care ne aduce veștile despre vreme la Pro TV.

Te-ar putea interesa: Cum a luat COVID Florin Busuioc de la Cătălin Măruță “Aoleu, ce dărnicie”

Sursa foto: captură video YouTube / La Măruță

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *