Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anna Lesko a postat o imagine provocatoare, pe Instagram, care i-a făcut pe fani să exclame: „Căprile!!!”

Aflată încă în vacanță, alături, cel mai probabil cu noul ei iubit, pe care pare să îl țină departe de ochii curioșii, Anna Lesko a publicat, pe Instagram, care a stârnit hohote de râs.

În imagine, vedeta este îmbrăcată într-o rochie gri-metalic și privește „ochi în ochi” cu o capră. Atunci când au văzut-o, fanii au izbucnit în hohote de „râs virtual”. Ba mai mult, unul dintre fanii luat de val, a exclamat: „Căprile!”, fără să știe, poate, că a făcut o greșeală gramaticală.

Citește și: Anna Lesko, declaraţii fără perdea: „Eu fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă”

Anna Lesko și capra ( foto Instagram )

Într-o altă imagine, publicată tot sâmbătă, Anna este îmbrăcată cu aceeași rochie provocatoare, dar de data aceasta, fără animale domestice în cadrul. Imaginea a primit peste 10.000 de aprecieri și câteva comentarii compuse din multe inimioare.

Anna a pozat provocator ( foto Instagram )

Are Anna Lesko un iubit nou?

Anna Lesko a plecat în vacanță pe o insula exotică alături de un posibil nou iubit. Cântăreața a publicat o fotografie „populară” pe rețelele de socializare, în care ea este ținută de mână de un „el”, pe plajă. În fotografie, se vede cum Anna radiază de fericire, indiciu că ar trece prin fiorul unei noi iubiri.

Anna Lesko nu ratează ocazia de a urca pe profilul ei de Instagram diferite secvențe din urmărita emisiune unde chiar ea reprezintă sarea și piperul, „Vorbește lumea”.

Ultima lovitură a Annei pe rețeaua de socializare a trezit mult interes pentru admiratorii ei care, de altfel, ca de obicei, au ridicat-o-n slăvi. Anna nu a lăsat niciun comentariu la fotografie, dar nici nu a fost nevoie. ” Nu, că ești ceva……Fabuloasă, frate! Îți ia mintea razna… Zău!”, ” Azi ai fost chiar f mișto”, ”Hot, hot, hot”, sunt câteva dintre comentariile fanilor artistei.

Nu rata: Anna Lesko şi prietena ei… intimităţi nemaivăzute în Piaţa Dorobanţi! S-au retras amândouă într-un colţ de restaurant şi…

Fotografia cu care Anna Lesko și-a „fermecat” fanii pe Instagram

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *