Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Bodi, la șpriț cu „băieții răi” din Clanul Caranilor

Anchetat într-un dosar “cu greutate”, pentru trafic de persoane și proxenetism, Alex Bodi a câștigat, în aprilie, o bătălie importantă, când magistrații i-au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar. În prezent, ex-partenerul Biancăi Drăgușanu se bucură din plin de libertate și a petrecut inclusiv cu Aurel și Costel, “băieții răi” din clanul Caranilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la ultima întâlnire dintre cei trei.

Pe 7 aprilie, Alex Bodi a fost anunțat că judecătorii de la Curtea de Apel Craiova l-au plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. A fost momentul când omul de afaceri practic a revenit la viață. Ușor, și-a reluat vechile obiceiuri, iar prezența lui în localurile de lux din Capitală a devenit o obișnuință. Când nu este alături de o “bombă-sexy”, fostul soț al Biancăi Drăgușanu preferă compania prietenilor, la rândul lor cu mulți, mulți bani.

Cum a petrecut Alex Bodi în compania Caranilor

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Alex Bodi într-un local select de pe malul lacului Herăstrău. Îmbrăcat super-elegant, afaceristul s-a întâlnit cu Aurel și Costel, cei care conduc clanul Caranilor. Au petrecut împreună câteva zeci de minute, timp în care au ciocnit câteva pahare cu vin. A rezultat un șpriț „corect”, iar  voia bună a domnit pe parcursul întrevederii dintre „ex”-ul Biancăi Drăgușanu și cei doi “băieți răi”, foarte influenți în Capitală.

De precizat că Alex Bodi nu a stat tot timpul în compania fraților care conduc clanul Caran. S-a întreținut și cu alți amici prezenți în local, aerul libertății fiind respirat din plin de omul de afaceri anchetat într-un dosar pentru trafic de persoane și proxenetism. Problemele cu legea nu-l împiedică, însă, să-și trăiască viața, iar până la un verdict final are în plan să se bucure de fiecare clipă alături de familie, prieteni și apropiați. Lucru pentru care nu merită, evident, condamnat. (VEZI ȘI: “RITUALUL” SECRET PE CARE ÎL AVEA ALEX BODI ÎN CAMERA DE AREST)

Alex Bodi și Costel Caran au o relație strânsă de prietenie

Alex Bodi, încătușat pe 11 noiembrie 2020

Alex Bodi s-a trezit cu mascații la ușă pe 11 noiembrie 2020 – “ziua Z”– “o zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii în România”, așa cum a anunțat Marcel Vela, ministrul de Interne la momentul respectiv. Apoi, omul de afaceri a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi, a fost emis de Tribunalul Dolj mandatul de arest preventiv într-un dosar de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.

Potrivit unor surse din dosar,  afaceristul originar din Mediaș este acuzat ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj. În cazul în care va fi găsit vinovat pentru trafic de persoane, proxentism și șantaj, Alex Bodi riscă să stea la închisoare până la 10 ani.

Alex Bodi părăsește vila însoțit de mascați

„Istoricul” clanului Caran

Clanul Caran a venit în București din comuna Piteasca, județul Ilfov, la începutul anilor 2000, după ce membrii grupării ar fi fost „dislocați” din localitatea respectivă de o altă familie influentă. Ulterior, s-au stabilit în Pantelimon, unde încet, încet s-au impus pe stradă.

(NU RATA: ALEX BODI, CHEF DUPĂ CHEF ÎN ARESTUL LA DOMICILIU)

Au venit izgoniţi chiar de acolo din sat de o familie mai puternică. Mitu a lui Caran este tatăl cel bătrân cu fiii săi – Aurel al lui Caran, Costel al lui Caran, Emil al lui Caran. S-au stabilit în periferia Bucureștiului, undeva în Pantelimon. Acolo au început mici infracţiuni, furturi, tâlhării şi, odată cu dobândirea banilor, au trecut la proxenetism, la taxe de protecţie pentru comercianţii din zonă, infracțiuni de şantaj ca să-şi mărească puterea.

De-a lungul timpului, au ajuns să acumuleze sume foarte mari din săvârşirea acestor infracţiuni, inclusiv cluburi în Bucureşti şi pe litoral şi să aibă o viaţă foarte luxoasă – maşini de lux, case, haine, ceasuri în condiţiile în care, dacă îi verificam, nu păreau să aibă vreun loc de muncă sau maxim vreo firmuliţă care nu avea cine ştie ce activitate”, a precizat, recent, Adrian Târlea, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *