Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pentru Tudor Chirilă nu există relaxare. „Promovează” masca și la terasă

Pentru Tudor Chirilă, juratul de la “Vocea României”, emisiune-concurs difuzată de Pro TV, nu pare să existe relaxare. Chiar dacă toată țara este în scenariul verde epidemiologic, artistul “promovează”, în continuare, masca de protecție, chiar și la terasă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Tudor Chirilă a vorbit în repetate rânduri despre pandemia de COVID-19. Cu fiecare ocazie, a atras atenția că românii trebuie să fie responsabili, să poarte mască pentru a-i proteja, în primul rând, pe ceilalți și să respecte regulile de distanțare socială. Artistul a amintit tot timpul că virusul există și i-a blamat pe cei care au promovat diferite teorii ale conspirației.

Cu masca de protecție inclusiv pe terasă, singur la masă

Cele mai recente imagini realizate de CANCAN.RO cu Tudor Chirilă confirmă faptul că artistul crede cu tărie în puterea de distrugere pe care o are COVID-19. Aflat la Ai Sushi Bar, un local situat în zona Dorobanți, juratul de la “Vocea României” a purtat tot timpul masca de protecție, deși ar fi putut renunța la ea, chiar potrivit măsurilor impuse de autorități. (CITEȘTE ȘI: ACESTA ESTE “VICIUL“ LUI TUDOR CHIRILĂ! IMAGINILE VORBESC DE LA SINE)

Îmbrăcat lejer, în genul tinerilor care frecventează Vama Veche, Tudor Chirilă și-a potolit setea cu vin și apă plată. Pe terasă, a petrecut aproximativ o oră. Mare parte din timp a vorbit la telefon și a părut că așteaptă pe cineva, din moment ce, de multe ori, s-a uitat în stânga și-n dreapta. A părăsit, însă, zona singur, după ce a terminat ce și-a comandat.

De masca de protecție nu s-a despărțit, semn clar că scăderea drastică a numărului de cazuri noi de COVID-19 nu-l impresionează. Nu este, însă, deloc de condamnat, ba dimpotrivă. Cel mai probabil, Tudor Chirilă va renunța la accesoriu abia atunci când pandemia va fi declarată, oficial, învinsă de autoritățile din România.

Tudor Chirilă nu a renunțat la masca de protecție nici la terasă

Tudor Chirilă: “Virusul există, cred în mărturiile medicilor!”

În urmă cu mai multe luni, Tudor Chirilă a subliniat, pe Facebook, că virusul este cât se poate de real, punându-i la zid pe politicienii care se comportă iresponsabil sau care promovează teorii ale conspirației, în scop electoral.

Nu cred în teoria conspirației. Nu cred în tsunami-ul de fake news care se construiește în jurul pandemiei. Nu cred că o conspirație internațională de amploare ar putea să pună de acord «pe sub masă» guvernele a peste 150 de țări. Nu cred că termometrele implantează cipuri și nici nu cred că Bill Gates este noul Soros. Refuz să cred toate astea.

Cred că virusul ăsta există, cred în mărturiile medicilor care au fost în prima linie și care vorbesc din realitate. Cred în ce văd că se întâmplă în SUA. La noi ieri și azi s-a bătut recordul la numărul de infectări în 24 de ore. (VEZI ȘI: A ÎNCEPUT „CAMPANIA”, IAR NOI AVEM DOVADA… TUDOR CHIRILĂ FACE BAIE DE MULȚIME PE BICICLETĂ)

Felul în care această pandemie devine câmp de luptă electoral este iarăși înspăimântător căci diperarea de a lua măsuri populare riscă să câștige în fața datoriei de a lua măsurile necesare. Ce rămâne de făcut? Singura variantă în momentul de față este să ne responsabilizăm singuri. Și să respectăm naibii câteva măsuri simple: mască unde se cere, distanță și igienă”, a precizat Tudor Chirilă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *