Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Sârbu a împlinit 53 de ani. Ce cadou i-a făcut fiul. „A scos bani din pușculiță”

Ziua de 13 mai este o zi specială pentru Oana Sârbu. Artista își sărbătorește ziua de naștere. A împlinit acum 53 de ani, iar Alexandru, fiul în vârstă de 12 ani, i-a făcut o surpriză la ceas aniversar.

Oana Sârbu vorbește foarte rar despre copilul ei, dar de ziua sa de naștere, actrița a dezvăluit că băiețelul a luat bani din pușculița lui și i-a făcut mamei un cadou special, i-a cumpărat chiar și ciocolata preferată.

„El a apucat să-mi dea cadoul. A scos niște bănuți din pușculiță, am mers la un magazin din cartierul unde locuim și m-a rugat să-mi aleg ceva ce-mi place. A pus și de o ciocolată neagră pentru că știe că sunt înnebunită după ciocolata neagră. Mi-a făcut și un desen. Am dosare întregi cu desenele lui. (…)

Mi-a desenat o inimioară și flori, mi-a făcut dedicații. O să știe să își cucerească foarte frumos iubita când o să fie puțin mai mare pentru că e foarte romantic”, a spus vedeta în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Cum a reacționat fiul Oanei Sârbu când a văzut filmul „Liceenii”

În anul 1986, povestea de dragoste a doi elevi de clasa a X-a, Dana Vasilescu (Oana Sârbu) și Mihai Marinescu (Ștefan Bănică jr) din filmul „Liceenii”, fascina milioane de adolescenți, iar pelicula a reprezentat un adevărat succes al cinematografiei românești.

La mai bine de 30 de ani distanță, Oana Sârbu, interpreta Danei, devenită mamă, a vrut să-i arate fiului său, Alexandru, pelicula care i-a asigurat celebritatea.

„Acum câteva zile s-a difuzat filmul pe un post TV. L-am chemat să se uite, dar nu a rezistat mai mult de un sfert de oră. A fugit în camera lui să se joace cu lego”, a mărturisit artista pentru Libertatea în urmă cu doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *