Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Angelina Jolie nu are iubit la 45 de ani. „Sunt singură de mult timp”

Angelina Jolie are 45 de ani și de la anunțul divorțului de Brad Pitt, aceasta nu s-a afișat în compania vreunui bărbat. Actrița de talie internațională a dezvăluit cum e viața ei acum cu șase copii, dar și care e motivul pentru care e singură.

Actrița Angelina Jolie are șase copii. Trei dintre ei sunt copiii săi și ai lui Brad Pitt, Vivienne și Knox (12 ani) și Shiloh (14 ani), iar Maddox (19 ani), Zahara (16 ani) și Pax (15 ani) sunt adoptați. Acesta a acordat recent un interviu în care a făcut mărturisiri despre viața personală.

„Am șase copii foarte capabili. Bineînțeles că te trezești și ai impresia că trebuie să te asiguri că sunt bine. Trebuie să mă asigur că sunt bine mental, dar sincer cred că acum câțiva ani s-a schimbat acest lucru și ei gândesc acum: trebuie să mă asigur că mama este bine”, a spus ea în cadrul show-ului Daily Pop, prezentat de Justin Sylver, conform protv.ro.

Când a venit vorba despre viața ei amoroasă, Angelina Jolie nu s-a ferit și a spus motivul pentru care e singură la 45 de ani.

„Probabil că am o listă foarte lungă de aşa nu. Sunt singură de mult timp”, a spus actrița râzând.

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. În plan personal, actrița a fost căsătorită de trei ori. Între anii 1996-2000, ea a fost măritată cu Jonny Lee Miller. Din anul 2000 până în anul 2003, a format o familie cu Billy Bob Thornton.

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, şi Angelina Jolie, 45 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *