Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Este un alt copil al meu”. FOTO

Actriţa Ioana Ginghină se numără printre artiștii care se pot lăuda că au profitat din plin de timpul petrecut acasă, obligați de restricții impuse de pandemia de coronavirus.

Concret, vedeta a anunțat că invetat un nou joc pentru copii, Tisha şi jucăriile, care poate fi folosit ca alternativă la gadgeturi, atunci când părinții rămân în pană de idei.

„«Tisha şi jucăriile» este un alt copil al meu, un nou proiect şi, totodată, cea mai potrivită modalitate de a sărbători aniversarea a 9 ani de activitate MiniArt Show. Tisha şi jucăriile este, de fapt, un board game care poate avea şi un suport audio, un spectacol muzical la cutie, plin de provocări pentru întreaga familie.

Obiectivul meu a fost să realizez un produs unic pe piaţă, pentru care am primit deja review-uri încurajatoare”, a declarat Ioana Ginghină despre noul său proiect, citată de Libertatea.

Era copiilor dependenți de gadgeturi

Atunci când a inventat jocul, Ioana Ginghină s-a gândit la copiii dependenți de tehnologia. Acrița crede cu tărie că aceste obiceiuri pot fi schimbate şi reconstruite, în aşa fel încât locul lor să fie luat de activităţi creative, în care pot fi implicaţi deopotrivă părinţii şi copiii.

Tisha şi jucăriile are toate elementele esențiale unui show: povestea, provocările creative și muzica originală inspirată din musicalul „Cântec pentru Tisha”, care este disponibilă spre ascultare atât acasă, cât și în mașină.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *