Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doi tineri din Iași au omorât un bărbat, în locuința lui, apoi au dispărut! Anchetatorii cred că sunt nebuni

Crimă la Iași! Doi tineri au intrat peste un bărbat în apartamentul lui, l-au omorât, apoi au plecat, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Anchetatorii iau în calcul și varianta că ucigașii ar fi nebuni.

Bărbatul nu a mai fost văzut și nici nu a mai răspuns la telefon, astfel că verișoara lui a alertat organele de poliție. Agenții au fost prompți, au ajuns la locuința bărbatului și l-au găsit fără suflare. În cauză a fost deschis un dosar penal și se fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat. Cei doi indivizi care l-au ucis au fost prinși relative repede și au ajuns la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, pentru expertiza medico-legală. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT IULIA, O TÂNĂRĂ POLIȚISTĂ, SĂ SALVEZE VIAȚA UNEI FETIȚE DE NUMAI 3 ANI: „MI-AU LĂCRIMAT IMEDIAT OCHII”)

Fănuță Foază și Marcel Hoancă, de 36, respectiv 32 de ani, sunt cei doi ucigași care și-au ucis, cu sânge rece, vecinul. „În acest caz, există doi suspecți. Aceștia au fost preluați și duși la Institutul de Psihiatrie, din Iași, în vederea expertizării medico-legale psihiatrice. Cei doi sunt anchetați pentru omor. Din cercetările efectuate de medicul legist reiese că moartea victimei s-a datorat contuziei și delacerării cerebrale, produse în cadrul unui traumatism cranio-cerebral, cu fracturi de calotă și bază craniană. Pe lângă aceasta, victima a mai suferit o fractură deschisă de humerus drept (probabil că această leziune s-a produs în cadrul unei tentative de apărare)”, a declarant Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru bzi.ro.

Doi tineri din Iași au omorât un bărbat, în locuința lui, apoi au dispărut! Anchetatorii cred că sunt nebuni

Motivul crimei nu este cunoscut, însă localnicii spun că în urmă cu ceva timp victima l-a lovit pe unul dintre agresori, iar acum ar fi vorba despre o răzbunare. (NU RATA: CRIMA CARE A SPERIAT MAREA BRITANIE. ADOLESCENTĂ ROMÂNCĂ, CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ PENTRU CĂ A OMORÂT UN MARE SPORTIV)

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior vor fi stabilite cauzele decesului. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul care a decedat nu ar fi avut prea multe șanse de supraviețuire, chiar dacă ar fi ajuns la spital la scurt timp după agresiune. Cert este că dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi agresori ar putea primi până la 25 de ani de pușcărie.

Sursa foto: pixabay.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *