Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni, la “Survivor România”

Ștefan Ciuculescu a sărit să-l bată pe Zanni pe traseu, în lupta pentru imunitate. În cele din urmă, conflictul dintre cei doi a fost aplanat de Sebastian Chitoșcă, care a intervenit.

“Survivor România” este o competiție grea, unde fiecare concurent face tot posibilul să iasă în evidență. Sunt situații care cu greu pot fi gestionate, în special din cauza faptului că mulți sunt cu nervii întinși la maximum.

Recent, pe traseu, în lupta pentru imunitate, Ștefan Ciuculescu nu a mai rezistat și l-a luat la bătaie pe Zanni, fără să-i pese de consecințe. Din fericire, Sebastian Chitoșcă a intervenit și i-a calmat pe cei doi scandalagii.

S-a vorbit atâta despre caracter, dar nu are caracter. Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie, eu o să ma bat doar aici”, a spus Zanni, la scurt timp după conflict.

Bătaie între Ciuculescu și Zanni, la “Survivor România”. “Golani needucați!”

Cei care urmăresc emisiunea difuzată pe Kanal D au comentat conflictul, iar părerile au fost împărțite.

Cei doi strică echipa!”, “Afară Zani!”, “Golani needucați”, “Neinteresant cu acești oameni needucați. Ce exemplu să luăm de la ei️ Când sunt niște oameni inconștienți. Nu își dau seama că sunt văzuți de o lume întreagă…”, “Ar trebui toți trei trimiși acasă. Mă îndoiesc că se vor aplica măsuri”, “Pokemonii trebuie potoliți cumva!”, “Doi golani. Acest tatuat parșiv Zani și acest maimuțoi Chitoșcă. Din cauza lor nu se mai uită multă lume la acest concurs”, “Nu va pleca Zanni. Acest portar este papă lapte. Pentru ca urlă ca animalul pe traseu”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *