Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Maria și Max, poreclit ”Șeful morților”, încă o petrecere rafinată, la cel mai luxos restaurant din București!

Mare eveniment la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din București! Iar printre invitații de marcă s-au numărat și Maria, fiica unor mega-bogătaşi din Mexic, și Max, poreclit de lăutari Șeful morților, grație afacerii de anvergură pe care tatăl lui o are.

Evident, petrecerea, restrânsă, a avut loc în cel mai tare separeu al restaurantului, acolo unde mâncărurile ”sofisticate” și băuturile fine au fost la ordinea zilei. S-a cântat la pian, s-a dansat, s-au schimbat impresii, totul fără mare tam-tam. Se pare că în acea seară a fost mare sărbătoare, fiind ziua unui important om de afaceri. Iar din ”decorul” atmosferei de basm, parcă, privirile s-au oprit la celebrul cuplu Maria – Max. Tânărul, fiul unuia dintre cei mai bogaţi afacerişti din Constanţa, a avut stil și prestanță. La fel Maria, frumoasa lui soție, care este însărcinată și va aduce pe lume al doilea copil.

Maria și Max, poreclit ”Șeful morților”, încă o petrecere rafinată, la cel mai luxos restaurant din București!

Maria și Max, poreclit ”Șeful morților”, petrecere de lux la un luxos restaurant din București

Și în urmă cu doar câteva zile, rafinatul cuplul s-a relaxat la Casa di David, un local de lux aflat în zona de nord a Capitalei. La fel ca și de această dată, cu băuturi fine și preparate exemplare, fix cum petrec adevăratele personaje cu greutate de pe mapamond.

Cel poreclit de lăutari “Şeful morţilor” și fiica mega-bogătașilor din Mexic au apărut în restaurant îmbrăcați la patru ace. Maria a excelat, din nou, prin eleganță, iar „acareturile” super-scumpe, toate de firmă, au transformat-o într-un adevărat model. Nici Max Crăciun nu a trecut neobservat, omul de afaceri optând pentru o ținută lejeră, dar cu bun gust și, în același timp, stil.

Ce business-uri au Max Crăciun și tatăl lui

Cuplul deține un avion privat, aflat mereu “în gardă” pe Aeroportul Băneasa. Pregătit, la orice oră, de zbor, indiferent de destinație. Banii nu reprezintă, clar, o problemă pentru cei doi, afacerile celui poreclit de lăutari “Şeful morţilor” mergând ca pe roate. În prezent, se ocupă cu afaceri imobiliare, fiind cel “responsabil” cu construcția din Tunari – Otopeni, pe nume “Mirador Nord”. (CITEȘTE ȘI: MAX CRACIUN, BAIATUL DE BANI GATA DIN CONSTANTA SUPRANUMIT DE LAUTARI SEFU’ MORTILOR, AGATA DUPA O RETETA FABULOASA: „BUNA, TATA ARE CIMITIR! VREI SA BEI CEVA?”)

Max Crăciun este unicul fiu al lui Nicu Crăciun, proprietarul Cimitirului Municipal din Constanţa. Este cea mai de succes afacere a familiei, care a construit averea de mai multe milioane de euro din prezent. Firma patronată de Nicu Crăciun oferă toate serviciile necesare unei înmormântări. În afară de această afacere, mai are investiţii în imobiliare. Max Crăciun a studiat în Elveţia, el absolvind o şcoală de business din Lausanne.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *