Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 13 mai 2021. Zi favorabilă în iubire pentru Scorpioni

Horoscopul zilei de 13 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion se bucură de aspecte benefice în plan sentimental.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10 – 16 MAI 2021. PEȘTII ÎȘI RECAPĂTĂ OPTIMISMUL ȘI ENTUZIASMUL)

Horoscop Berbec

Berbecii sunt foarte creativi astăzi, mai ales în legătură cu situații financiare. Nativii vor ști să rezolve contexte astfel încât să nu piardă bani și vor întoarce negocierile în favoarea lo. Pe de altă parte, între ei și membrii familiei pot să apară frustrări, însă nu vor fi spuse, ci mai degrabă ținute în interior. Posibil să fie vorba de traume de familie care să se activeze acum, mai alrs legate de copilărie. Posibil să ascoată la suprafață momente în care nu s-au simțit iubiți.

Horoscop Taur

Taurii se bucură de aprecieri din partea prietenilor sau asociaților. Nativii reușesc să-i strângă pe cei dragi în jurul lor, să se facă plăcuți și dau dovadă de un magnetism aparte. Pe de altă parte, nu este exclus săse simtă vulnerabili în fața anumitor persoane, să reactiveze traume din trecut, însă de data aceasta vor vorbi despre ele și nu le vor ascunde. Unele adevăruri sau conștientizări pot răni.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și dea seama de niște situații petrecute în spatele cortinei, din punct de vedere profesional vorbind, și astfel ar putea să se pună în valoare cu mai multă grație, știind exact ce anume să puncteze, când și cum. Pe de altă parte, niște vulnerabilități legate de prieteni, de un anturaj din care fac parte sau legate de un proiect pot să iasă acum la suprafață și să dea peste cap niște planuri. Atenție la cheltuielile făcute de dragul de a demonstra altora ceva.

Horoscop Rac

Racii au parte de un aspect format între Marte din zodia lor și Chiron din sectorul carierei, aspect care poate scoate la suprafață niște vulnerabilități profesionale, niște minusuri pe care nativii le au și pe care nu vor să le recunoască sau să le accepte. Poate fi vorba chiar și de teama de afirmare, teama de a prelua o funcție sau teama de ceea ce zice lumea vizavi de un context oficial. Horoscopul zilei îi sfătuiește să caute sfaturile prietenilor sau, în alte cazuri, să discute cu asociații despre situațiile profesionale.

Horoscop Leu

Leii pot fi măcinați de contexte din trecut, se pot frământa vizavi de niște șanse cărora le-au dat cu picioarul sau, în alte cazuri, poate fi vorba de vulnerabilitățile lor profesionale, de minusurile legate de studii, de principii de viață care-i țin în loc și nu-i lasă să iasă în față. Pe de altă parte, este posibil să fie forțați de un context să-și asume niște responsabilități profesionale.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a pune prea mult la suflet ceea ce se petrece în cercul de prieteni sau într-un context profesional, dar în care sunt și ei direct implicați. Posibil ca nativii să sufere că cei care fac parte din același proiect ca și ei nu muncesc în egală măsură cu ei. Horoscopul de azi le aduce ocazia de a fi mai înțelegători cu partenerul de viață și mai blânzi în atitudine.

Horoscop Balanță

Balanțele se pot simți neînțelese și mult prea criticate de cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viață, de părinți sau de superiori. Nativii pot resimți astăzi o serie de vulnerabilități care au legătură cu modul în care interacționează cu ceilalți. Pe de altă parte, sunt creativi, însă nu reușesc să-și exprime imaginația la locul de muncă așa cum și-ar dori.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion auparte de o zi foarte bună pentru viața de cuplu. Nativii își pun în practică imaginația și creativitatea și reușesc să se apropie foarte mult de partenerul de viață. Sunt înțelegători, expresivi și dornici de iubire. Mai multă grijă la sănătate pentru că se pot manifesta astăzi o serie de sensibilități.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii resimt din plin astăzi niște minusuri legate de viața sentimentală. Posibil să fie vorba de teama de a pierde pe cine iubesc sau poate fi vorba de lipsa de curaj în a cuceri pe cineva. Oricum, este vorba de o rană sentimentală care se activează și care poate provoca frustrări și temeri, angoase. La locul de muncă sunt creativi și au imaginație și sunt mai îngăduitori cu colegii.

Horoscop Capricorn

Capricornii își pot activa niște răni din copilărie, o traumă mai veche care are legătură cu familia sau, în alte cazuri, poate fi vorba de o stare emoțională apăsătoare care, cel mai probabil, are legătură cu partenerul de viață. Tot acest context îi poate ajuta să fie expresivi, să-și dezvolte simțul artistic, iar cei singuri pot fi mai deschiși la flirt și către o nouă poveste de dragoste.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să se înțeleagămai bine cu familia și asta pentru că sunt mai blânzi și mai empatici, mai îngăduitori cu cei dragi. Horoscopul zilei de 13 mai le atrage atenția că pot avea tensiuni la locul de muncă născute dintr-o neînțelegere. Trebuie să fie atenți la cum comunică și la cum interpretează mesajele primite.

Horoscop Pești

Peștii se bucură de un aspect benefic pe care Neptun, guvernatorul lor, din zodia lor îl face astăzi cu Soarele din Taur, aspect care le poate aduce multă creativitate, imaginație și intuiție în negocieri. Nativii se exprimă cu blândețe și sunt empatici ceea ce le poate aduce mulți oameni în jur astăzi. Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la cheltuieli, mai ales la speculațiile financiare și la tendința de a cheltui excesiv sau de a se lăcomi. Este vorba de o rană, de o vulnerabilitate financiară care astăzi se activează și nativii trebuie să o descopere. Poate fi vorba și de tendința de a cheltui pentru a impresiona sau cuceri pe cineva.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MAI 2021)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *