Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum l-am filmat pe Mirel Rădoi la bordul unui Lamborghini Urus Mansory

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașinile puternice și de lux. Ultimul bolid cu care a apărut în Capitală este un Lamborghini Urus Mansory, care valorează în jur de 450.000 de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ex-căpitanul Stelei, la volanul noii sale “bijuterii”.

Nu mai este niciun secret, Mirel Rădoi este înnebunit după mașini. A câștigat în jur de 15 milioane de euro în cariera lui de fotbalist, iar acum își permite orice “aroganță” în materie de cai-putere. Ultima achiziție a selecționerului “tricolorilor” este un Lamborghini Urus Mansory, cu care a început, deja, să străbată străzile nu tocmai perfecte din București.

Ultima achiziție l-a “scuturat” de 450.000 de euro

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Mirel Rădoi în momentul în care pleca din zona unde locuiește, la volanul noului bolid care costă nu mai puțin de 450.000 de euro. Relaxat, ex-internaționalul român a “mângâiat” lin volanul și a fost răbdător în trafic. Cum afară era soare, fostul fotbalist și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari închiși la culoare. (VEZI ȘI: ȘI-A CONSTRUIT UN MEGA-PALAT DIN BANII DE LA ARABI)

Cu siguranță, bolidul Lamborghini Urus Mansory a fost admirat de toți cei prezenți în trafic. Nu trebuie deloc să surprindă, având în vedere că nu în fiecare zi ai șansa să vezi o astfel de mașină pe șoselele din România. Mirel Rădoi, însă, s-a obișnuit, însă, de o bună perioadă, să apară la volanul unor super-mașini, în garajul său aflându-se, de altfel, o adevărată expoziție.

Mirel Rădoi și-a luat un nou bolid! A făcut senzație pe străzile din București cu un Lamborghini Urus Mansory de 450.000 de euro

Mașinile, pasiunea lui Mirel Rădoi

De-a lungul carierei de fotbalist, Mirel Rădoi a strâns în jur de 15 milioane de euro. Are însă o pasiune deloc ieftină, pe care, din fericire pentru el, și-o permite: mașinile! În Emirate a jucat șapte ani și a câștigat o avere. Astfel că a bifat o listă lungă de bolizi: Rolls-Royce Cullinan Billionaire (800.000 de euro), Mercedesul AMG GT 64 S 4 – Door Coupe (200.000 euro), Audi A8 (100.000 euro), Bentley Continental GT (200.000 euro), Bentley Bentayga First Edition (250.000 euro), Mercedes E-Klasse (70.000 euro), BMW X6 (90.000 de euro), Aston Martin (150.000 de euro).

A început cu o Dacie 1310

Mirel Rădoi a luptat ca viața să i se schimbe în bine de cum a îmbrățișat cariera de fotbalist. La începutul ei, bani puțini, iar pasiunii lui pentru mașini i-a ”închinat” o Dacie 1310. Se întâmpla pe când evolua la Extensiv Craiova, în 1999. A urmat transferul la Steaua, a crescut și remunerația… Iar în prezent, are unul dintre cele mai “calificate” garaje din România.

(NU RATA: A DAT „EXAMENUL MATURITĂȚII” LA 35 DE ANI! CE NOTE A LUAT MIREL RĂDOI LA BAC)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *