Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată apartamentul de 4 mil. € al sexy-impresarei

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) sărbătoresc, cu mult lux, 17 ani de căsnicie. Antrenorul român de la Al-Ahli i-a făcut cadou, cu această ocazie, soției sale un apartament în Dubai de nici mai mult, nici mai puțin de 4 milioane de euro. CANCAN.ro publică imagini unice cu locația de vis pe care familia Reghecampf – Prodan a adăugat-o la portofoliul imobiliar pe care îl deține.

Apartamentul de 4 milioane de euro achiziționat de antrenorul Al-Ahli pentru soția sa se află în cel mai înalt turn din lume – Burj Khalifa, de unde se pot urmări inclusiv spectaculoasele jocuri de lumini și apă ale Fântânilor Dubaiului.

Laurențiu Reghecampf i-a cumpărat Anamariei Prodan un apartament de 4 mil. € (Foto: booking.com)

Situat în Dubai, acest apartament este dotat cu toate necesitățile, o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul, o priveliște fantastică, balcon, ceea ce pare perfect pentru cuplul Reghecampf.

Un mic „imperiu” imobiliar

Printre alte facilități de la Boutique Living – Burj Views se numără și un centru de fitness. Fântâna Dubai este la 800 de metri de Boutique Living – Burj Views, iar Dubai Mall este la 900 de metri de proprietate. Aeroportul Internațional Dubai este la 10 kilometri, ceea ce înseamnă un avantaj enorm pentru celebra familie, care este mai mereu pe drumuri și călătorește prin toate colțurile lumii.

(VEZI ȘI: CADOU IMPRESIONANT, DE 300.000 DE EURO, PRIMIT DE ANAMARIA PRODAN DE LA REGHECAMPF)

Laurențiu Reghecampf o copleșește cu cadouri de ordinul milioanelor de euro pe soția lui, iar dovadă stă chiar ultimul apartament cumpărat în Dubai.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, 17 ani de fericire

Reghe și Anamaria locuiesc împreună în Arabia Saudită, unde au achiziționat o vilă de câteva milioane de euro, însă mai dețin câteva locații în Las Vegas și Miami, dar și în alte orașe din Europa, cumpărate prin intermediul surorii vedetei, Anca Savelio, unul dintre cei mai mari agenți de locuințe de lux din Nevada și San Diego.

Vedere din apartamentul de 4 millioane de euro (Foto: booking.com)

Anamaria Prodan, o carieră de succes

Anamaria Prodan Reghecampf este o impresară de fotbaliști, realizatoare TV și fotomodel din România. A activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna. Impresara sexy are două fete din prima căsătorie și un băiat cu Laurențiu  Reghemcampf.

(NU RATA: ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF, PREMIAȚI PENTRU ”BEST FAMILY LIFESTYLE”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *