Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anunțul Cristinei Spătar după un an de relație cu Tiberiu Vărzaru, iubitul cu 21 de ani mai tânăr. „Am luat o pauză”

Cristina Spătar trăia de aproximativ un an de zile o poveste de iubire cu Tiberiu Vărzaru, prima relație după divorțul de Alin Ionescu, tatăl copiilor ei. Acum, vedeta în vârstă de 48 de ani și iubitul au luat o pauză.

În luna martie a anului trecut, Cristina Spătar făcea primele declarații despre iubitul cu 21 de ani mai tânăr. Tiberiu Vărzaru era atunci bărbatul de care se îndrăgostise și care o ajuta să treacă peste divorț.

„Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc”, a declarat Cristina Spătar la vremea respetivă despre iubitul ei pentru cancan.ro.

Acum, Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru au luat o pauză în relație. De curând, vedeta a fost surprinsă și în compania unui domn misterios. „Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză.

Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, a spus Cristina Spătar pentru spynews.ro.

Anunțul Cristinei Spătar după un an de relație cu Tiberiu Vărzaru, iubitul cu 21 de ani mai tânăr. „Am luat o pauză”

Despre bărbatul în compania căruia a apărut recent, vedeta a afirmat că este un vechi prieten, se cunosc de 15 ani. „Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten.

Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem.”, a mai declarat Cristina Spătar pentru sursa menționată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *