Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ana Porgras, noi dezvăluiri după ce a fost eliminată de la „Survivor”. „Nu se văd multe lucruri la televizor”

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor, la „Survivor România”. Sportiva a fost însă eliminată din competiție, iar acum, ajunsă în România, aceasta face noi dezvăluiri din emisiune.

„Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună.

Ana Porgras, noi dezvăluiri după ce a fost eliminată de la „Survivor”. „Nu se văd multe lucruri la televizor”

Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo. Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul.

Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin”, a povestit Ana Pogoraș, potrivit viva.ro.

„Ceea ce trăiesc este un vis. Nu mi-am imaginat niciodată că atâția oameni îmi vor fi alături. Când am ieșit din competiție și am văzut atâtea mesaje pe rețelele de socializare am avut un șoc.

Deși a trecut o perioadă de la ieșirea mea din competiție, oamenii îmi scriu în continuare și mă susțin, ceea ce este uimitor”, a mai spus Ana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *